Coronavirus Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, nemen wij maatregelen rond de bezorging van auto’s.Meer informatie

Mercedes-Benz A-Klasse

Moderne luxe in een veilige gezinswagen

Mercedes-Benz staat bekend als een automerk met heel gewaardeerde wagens. Voor iedere doelgroep is er een geschikt model. De Mercedes A-Klasse is een fantastische, compacte gezinsauto. De A-Klasse kwam als beste uit de test ‘veilige gezinswagen’ en biedt een hoop luxe. Ondanks dat de bolide niet enorm groot is, is de A-Klasse net zo ruimtelijk en praktisch als een groot familievoertuig. Een familiewagen mét sportieve rij-eigenschappen. De bolide is een ster te noemen in het aanbod van Merces-Benz. De A-Klasse heeft verschillende uitvoeringen: van een nóg sportievere variant tot een business-model. Er is echt voor ieder wat wils. Twijfel je tussen een AMG en een Advantage? Of heb je andere vragen? auto.nl helpt je op weg. Neem gerust contact met ons op met al je auto-vragen.

Service van auto.nl, ook klasse

Elke A-Klasse die binnenkomt, gaat eerst langs Johan. Johan is operationeel manager en is na 20 jaar in het vak nog steeds niet op auto’s uitgekeken. Misschien zijn Mercedessen wel zijn favoriet — hij heeft jarenlang bij een Mercedes-dealer gewerkt. Elke auto checkt hij op 31 punten. Komt ‘ie iets tegen wat niet klopt? Vervangen maar. We garanderen namelijk dat je minimaal 15.000 kilometer rijdt zónder onderhoud. Via auto.nl weet je dus zeker dat je een klasse A-Klasse koopt.

Bij de specifieke auto waarin jij geïnteresseerd bent, staat waar de auto fysiek staat. Daar mag je altijd langs om ‘m in het echt te bekijken. Online is het gebruikelijke rondje om de auto misschien nog wel duidelijker: met 360-graden-fotografie en foto’s waarop we deukjes en krasjes uitvergroten. Oh, en de prijs die je ziet? Ja, dat is dus echt alles wat je betaalt. Geen cent meer.

Wat een luxe: je Mercedes A-Klasse online bestellen

Voor de aankoop van je nieuwe auto de deur niet uit hoeven. Hoe luxe is dat? Lekker vanaf de bank je nieuwe auto bestellen. Ondanks dat onze Johan je Mercedes al uitvoerig getest heeft, mag jij dat natuurlijk ook doen. Kom je binnen 14 dagen tot de conclusie dat het toch niet helemaal aan je eisen voldoet? Geef het aan ons door. We halen je A-Klasse zonder morren op. Je krijgt het aankoopbedrag terug en bent niet verplicht een andere auto bij ons uit te zoeken. Ben je wel helemaal blij? Als je Mercedes A-Klasse tweedehands is, krijg je er van ons ook 1 jaar gratis BOVAG-garantie, 5 gratis APK’s, 1 jaar gratis pechhulp en een gratis onderhoudsbeurt na 5.000 kilometer bij.