Opel

Opel: nieuwe modellen en occasions

Opel is een van de grootste Europese autofabrikanten. In 1862 werd het automerk opgericht door Adem Opel en in 1899 werd de eerste auto geproduceerd. Inmiddels is het merk al ruim 150 jaar oud en nog steeds groeiende. In Nederland is het zelfs het meest verkochte automerk vanaf de start van de telling in 1982. Met meer dan 2 miljoen verkochte auto’s is Opel de absolute marktleider in Nederland. Deze populariteit heeft het automerk te danken aan haar vooruitstrevendheid. Continue wordt gezocht naar nieuwe technologieën en innovaties die voor iedereen betaalbaar zijn.

Online je auto kopen

Bij auto.nl bestel je jouw nieuwe of tweedehands Opel eenvoudig online, met hetzelfde gemak waarmee je een spijkerbroek koopt. We begrijpen uiteraard dat het kopen van een auto in een webshop best een beetje spannend is. Daarom houden wij van een open en transparante aanpak. Neem gerust telefonisch contact met ons op om je aankoop persoonlijk met ons te bespreken. Bovendien heb je altijd recht op een uitgebreide proefrit bij aflevering zodat je goed aan je Opel kunt wennen. Na aanschaf heb je nog een bedenktermijn 14 dagen. Bevalt de auto toch niet? Dan halen we deze weer kosteloos bij je op en krijg je het volledige aankoopbedrag teruggestort.

Ruime keuze aan Opel occasions

Ook als je een tweedehands Opel wilt kopen, ben je bij auto.nl aan het juiste adres. Met een breed aanbod Opel occasions zit er altijd wel eentje voor je tussen. We hebben geen showroom, geen verkopers en geen demo auto’s. In plaats daarvan bieden we gedetailleerde 360-graden foto’s en kun je een virtuele proefrit maken. Ook de mindere kanten van de modellen zoals gebruikssporen laten we duidelijk aan je zien. Zo krijg je een betrouwbaar beeld van alle Opel occasions die we aanbieden.

Bovendien worden alle gebruikte auto’s bij binnenkomst grondig gecontroleerd. Dit doen we aan de hand van onze 31-punten check waarbij defecte of versleten onderdelen gerepareerd worden. Met een tweedehands Opel weet je dus zeker dat je veilig de weg op kunt. Verder krijg je bij auto.nl ook nog eens vijf apk’s, één gratis onderhoudsbeurt na 5.000 kilometer en een jaar lang BOVAG garantie.