Opel Opel Adam

Opvallende bolide

De Opel Adam is vernoemd naar de oprichter van Opel: Adam Opel. Sinds 2013 was deze bolide leverbaar en inmiddels is de productie gestopt. Op 3 mei 2019 rolde de allerlaatste gloednieuwe Adam van de band. Een toch wel opvallende auto: een hippe hatchback met heel veel personalisatiemogelijkheden. Alleen al voor je exterieur waren er 61.000 combinaties mogelijk. Opel is vooralsnog niet van plan met een opvolger te komen, omdat ze nu meer productiecapaciteit hebben voor de populairste segmenten, zoals de SUV’s.

Betrouwbare Opel Adam occasions

Bij auto.nl koop je je Adam met het grootste gemak. Het lijkt misschien spannender dan bij een gewone dealer — zeker omdat het een occasion is —, maar het is veilig en simpel. “Hoe weet ik zeker dat ik een betrouwbare tweedehands Adam koop?”, horen we je denken. Nou, wij hebben onze Johan. Hij controleert alle auto’s en op 31 punten let hij extra goed. Kapotte onderdelen vervangt hij meteen — dat is wel zo makkelijk. Hij maakt ook foto’s van krasjes en deukjes, want die laten we duidelijk aan je zien. Goed om te weten: de prijs die je ziet staan, is ook echt de prijs die je betaalt. Geen cent meer. Geen onaangename verrassingen. Nog beter: die prijs ligt bij tweedehands Adams gemiddeld 3% lager dan bij de gewone dealer. Is dat even mooi meegenomen.

Binnen 5 dagen je tweedehands Adam voor je deur

Heb je je favoriete Adam uitgekozen? Een automaat, een Opel Adam Rocks, een 5-deurs — welke uitvoering het ook is, we staan binnen 5 werkdagen voor je deur. Of ergens anders in Nederland, als dat makkelijker voor je is. Bezorging is gratis. Afrekenen doe je van tevoren per factuur of door bij aflevering te pinnen. Eerst een proefrit maken in je eigen omgeving? Leuk. Rijden we meteen even mee om je alle technische snufjes uit te leggen. Goedgekeurd? Te gek, dan zetten we je Adam meteen op jouw naam. Daarna heb je nog 14 dagen de tijd om je Opel uitvoerig te testen. Kom je toch tot de conclusie dat je niet honderd procent blij bent? Dan halen we je auto gewoon weer bij je op. Je krijgt het volledige aankoopbedrag terug. Ja, ook bij een occasion. Zonder lastige vragen.

Oh, en als je je tweedehands Opel Adem bij auto.nl koopt, krijg je van ons: één jaar BOVAG-garantie, vijf APK’s, één jaar gratis pechhulp en een gratis onderhoudsbeurt.