Opel Opel Astra

De succesvolste Opel tot nu toe

Ken je de populaire Kadett nog? Die is vervangen door de Astra. Een schot in de roos, want ook deze bolide bleek net zo geliefd bij de autokopers. Zelfs de eerste generatie van de Astra rijd je nog weleens tegen het lijf op de Nederlandse wegen. Inmiddels is de Astra te koop als vijfdeurs hatchback, sedan en als stationwagon. Koop je ‘m gloednieuw, dan is er ook ruime keus uit motoren, al dan niet met turbo. De Astra is een lichte, snelle en zuinige auto die tegenwoordig meer ruimte heeft dan ooit. Sinds de allereerste Astra in 1991 zijn er al meer dan 10.000.000 exemplaren van de band gerold. Mocht je nu vermoeden dat het daarmee de succesvolste Opel tot nu toe is: daar heb je helemaal gelijk in.

Concurrenten: Ford Focus, Volkswagen Golf, Peugeot 308 en Toyota Auris.

De Opel Astra station, hatchback, turbo, tourer, sport — het succesvolste model

Een nieuwe auto kopen is soms best lastig. Heb je besloten dat je een Opel Astra wil, heb je nog de keus uit een station, turbo, tourer, sport, hatchback en nog heel veel meer termen en uitvoeringen. Ga je dan ook nog eens voor een occasion, dan is het nog veel meer denk- en uitzoekwerk. Want hoe weet je of je bij een betrouwbaar bedrijf koopt en of je Astra wel in orde is? Bij auto.nl beloven we je twee dingen: je koopt een betrouwbare bolide en je betaalt niet te veel. We hebben namelijk Johan: operationeel manager met een scherpe blik. Hij controleert alle Astra’s op maar liefst 31 punten en pas als hij zegt dat alles in orde is, zetten wij de bolide in de webshop. En de prijs die je ziet? Dat is inclusief alles. Goed om te weten: de prijs is voor occasions gemiddeld 3% lager en bij gloednieuwe Astra’s tot wel 9%. Koop je een tweedehands Astra? Dan krijg je er een jaar BOVAG-garantie, vijf apk’s, één jaar gratis pechhulp en een onderhoudsbeurt bij.

Je Astra binnen 5 dagen bij je thuis

Bestel je je Astra online? Dan bezorgen we ‘m binnen 5 werkdagen bij je thuis. Uiteraard op een plek en een tijdstip dat jou uitkomt. Vervolgens mag jij een proefrit maken en stappen we graag bij je in om je alles uit te leggen over je nieuwe bolide. Bevalt je Astra? Dan zetten we ‘m gelijk op jouw naam. Kom je er dan binnen 2 weken achter dat je toch niet honderd procent tevreden bent? Laat het ons weten en we halen je Astra gewoon weer bij je op. En of je nou een gloednieuwe of een occasion kocht; je krijgt je volledige aankoopbedrag terug.