Opel Opel Cascada

Eén van de mooiste cabrio's

In 2013 werd de Opel Cascada gepresenteerd. De opvolger van de Astra Twin Top. Hoewel ‘Cascada’ Spaans is voor waterval, verkochten ze in Spanje dit model onder de naam Opel Cabrio. Ja, dat is ook precies wat het is. Inmiddels is Opel gestopt met de productie van de Cascada. Niet omdat het een slechte auto is, maar omdat ze productiecapaciteit vrijmaken voor de veel populairdere SUV-modellen. De Cascada is voorin lekker ruim, maar achterin heb je met gesloten dak geen zee van ruimte. Kinderen passen er prima in, als volwassene een tikkeltje lastiger. Zit je er voornamelijk met zijn tweeën in, dan geniet je van een fijne, degelijke en stille auto waar je heerlijk relaxed in rondrijdt. Over smaak valt niet te twisten, maar de Opel Cascada is één van de mooiste cabrio’s. Zie je jezelf al op vakantie gaan, met het dak open langs de boulevard?

Je Opel Cascada online bestellen: dat gaat van een leien dak

Veel mensen vinden het onderhandelen bij het kopen van een auto helemaal niet leuk. Snappen we. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk. Als je je Cascada online bestelt, dan heb je alle tijd en ruimte om je occasion uit te zoeken. Het beste nieuws? Je weet zeker dat je een goede prijs betaalt en dat je een betrouwbare Cascada koopt. Dat leggen we even uit. Onze prijs voor een tweedehands Cascada ligt gemiddeld 3% lager dan bij de ‘gewone dealer’. Wij hebben namelijk geen showrooms en geen verkopers en dat voordeel berekenen we door aan jou. Wat we wel hebben: een operationeel manager die je Cascada op 31 punten controleert voordat ‘ie in de webshop verschijnt. Als er iets is wat niet perfect is, vervangt ‘ie het. Zo beloven we jou dat je de eerste 15.000 kilometer sowieso zonder onderhoud over het asfalt glijdt. Even een onderhoudsrapport opvragen? Mag altijd. Meer weten over de specificaties of een andere vraag? Stel ze allemaal.

Je Cascade lekker luxe bij je thuisbezorgd

Heb je je cabrio besteld? Te gek, dan gaan wij voor je aan de slag. We nemen zo snel mogelijk contact met je om om een bezorgafspraak te maken. Binnen 5 werkdagen staan we met je Opel op de stoep. Dan is het tijd voor de echte test: je proefrit. Voldoet de Cascada aan al je eisen? Perfect. Dan zetten we de cabrio meteen op jouw naam. En kom je er binnen 14 dagen achter dat de kleur toch niet goed is of dat de stoelen niet lekker zitten? Geen man overboord. Geef het bij ons aan, dan halen we je Cascada gewoon weer bij je op. Geen gedoe, geen lastige vragen. Wel het aankoopbedrag volledig terug op jouw rekening.