image/svg+xml Louwman Created with Sketch. icon-checked icon-document 5B3F2C90-278E-45DB-8AA9-3BD22C3DA5BC phone-icon icon-filter Louwman Created with Sketch. icon-readmore icon-dilevery 602D7FAA-55E3-474B-949F-2F504E2A2A55 Shape

Opel Corsa

De bekende

Opel maakt elk jaar meer dan een miljoen voertuigen en een groot deel daarvan bestaat uit de Opel Corsa. Zo heet de bolide overigens niet overal, want in het Verenigd Koninkrijk kennen ze hem als Vauxhall Corsa, in Zuid-Amerika heet ‘ie Chevrolet Corsa, in Azië en het Midden-Oosten luistert de auto naar Sail of Barina, in Japan en China koop je een Vita en in de VS staat de Corsa als Chevy Swing in de showrooms. De Corsa heeft sinds zijn eerste meters nogal wat transformaties doorgemaakt. Inmiddels is de auto uitgegroeid tot een baanbrekende stadsauto die prima op de toekomst is voorbereid. De Opel Corsa als 5-deurs of 3-deurs? Tweedehands of nieuw? Automaat of handgeschakeld? Wat jij wil.

Een Opel Corsa kopen was nog nooit zo makkelijk

Je Opel Corsa koop je gewoon online. Vanuit je luie stoel of misschien wel vanuit de auto die aan vervanging toe is. Binnen een paar klikken en een paar dagen staat jouw Corsa voor de deur. Welke deur bepaal jij, want of het nu op je werk, thuis of ergens anders in Nederland is: wij bezorgen je bolide gratis bij je thuis. Spannend? Snappen we. Hoewel het net zo gemakkelijk werkt, is het nou eenmaal geen pizza die je bestelt. Daarom heeft auto.nl goede voorwaarden. Zo zit je bijvoorbeeld helemaal nergens aan vast als je je Corsa bestelt. Zelfs niet na je proefrit, als we je Corsa op jouw naam zetten. Je hebt namelijk 14 dagen de tijd om te beslissen of dit écht jouw auto is. Bedenk je binnen die 2 weken dat het toch niet jouw ding is? Dan halen je Corsa gewoon weer bij je op. Geen lastige vragen, geen gedoe — wél je volledige aankoopbedrag terug.

Betrouwbare occasions: je tweedehands Opel Corsa is op 31 punten gecheckt

Of je nu kiest voor een nieuwe of een Opel Corsa occasion, je weet zeker dat je een betrouwbare auto koopt. Alle tweedehands auto’s controleren wij op maar liefst 31 punten. Onze Johan doet dat al jaren en heeft maar één motto: als hij het niet aan zijn moeder durft te verkopen, dan ook niet aan een ander. Hij heeft alle varianten van de Opel Corsa (5-deurs, automaat, stationwagon) al binnenstebuiten gekeerd. Oh, goed om te weten: de Corsa is als occasion gemiddeld 3% goedkoper dan bij ‘de gewone dealer’ en nieuwe bolides gaan tot wel 9% goedkoper de deur uit.