Opel Opel Crossland X

Zeer gewaardeerd

De oude Meriva maakte in 2017 plaats voor de Crossland X, een mini-SUV. Het eerste model dat geboren is uit de samenwerking tussen Opel en PSA. De Crossland X deelt het onderstel met de Peugeot 2008 en de Citroën C3 Aircross. De concurrent? De Renault Captur. Opel gooit hoge ogen met de Crossland X. Al in de eerste twaalf maanden verkochten ze maar liefst 100.000 exemplaren. Een populaire bolide, kunnen we wel stellen. Niet voor niets, want de Crossland X heeft een hoop te bieden. Zo is de binnenruimte flexibel in te delen, wat inhoudt dat ‘ie maximaal 1.255 liter is. Opbergruimte genoeg, of je er nou zakelijk mee rijdt of met het hele gezin naar Frankrijk crosst.

Ook flexibel: je Opel Crossland X kopen via auto.nl

Tegenwoordig kopen we bijna alles online. Je vakantie, je nieuwe kleding, je avondmaaltijd en je bank. Waarom zou je dan uit je luie stoel komen om een auto te kopen? Weten wij ook niet. Koop je je auto bij auto.nl, dan is alles transparant en makkelijk. Zo is onderhandelen niet nodig en zijn we helder over onze prijzen. De prijs die je ziet staan, is de prijs die je betaalt. Geen addertjes. En dan is die prijs bij de Opel Crossland X als occasion gemiddeld 3% lager dan bij de gewone dealer en voor een gloednieuwe tot wel 9%. En dan weet je ook nog eens zeker dat je een betrouwbare auto koopt. Operationeel manager Johan controleert de Crossland X namelijk op 31 punten voordat we ‘m durven verkopen. Zodra hij ons groen licht geeft, zetten wij de auto’s in de webshop. De belofte dat jij je eerste 15.000 kilometer rijdt zonder onderhoud, krijg je er gratis bij. Net zoals een jaar BOVAG-garantie, vijf apk’s, één jaar pechhulp en een onderhoudsbeurt.

Opel Crossland X occasion of gloednieuw: binnen 5 dagen bij je bezorgd

Bestel je je Opel Crossland X, dan gaat onze motor draaien. We nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak voor de bezorging. Waar wil je je Crossland X laten bezorgen en wanneer? Zolang het in Nederland is, vinden wij alles prima. Want het gaat erom dat jij tevreden bent. Als we voor je deur staan, is het aan jou een proefrit te maken. Natuurlijk rijden we even mee en leggen we je alles over de Crossland X uit. Wel zo makkelijk. Is ‘ie naar wens? Dan zetten we hem ook gelijk op jouw naam. Kom je er binnen 14 dagen achter dat de Crossland X toch niet je droomwagen is? Dan halen we hem gratis weer op. En jij krijgt je volledige aankoopbedrag gewoon terug.