Louwman Created with Sketch. icon-checked icon-document 5B3F2C90-278E-45DB-8AA9-3BD22C3DA5BC phone-icon Louwman Created with Sketch. icon-filter icon-readmore Shape icon-dilevery 602D7FAA-55E3-474B-949F-2F504E2A2A55

Opel Grandland X

Een auto waarin je altijd comfortabel zit

De Opel Grandland X was in deze vorm in 2017 voor het eerst te zien op de Frankfurt Motor Show, onder de noemer compacte SUV. De Grandland X vervangt de Antara en is samen met PSA gemaakt. Toch gaat de geschiedenis verder terug, want hij was in 1991 al op de markt als de Frontera. Daarna kwam de Antera, die meer geschikt was voor alledaags gebruik. En nu hebben we de Grandland X: een auto waarin je altijd comfortabel zit — zelfs op hobbelige wegen. Een auto met dynamische lijnen, de stoere SUV-uitstraling en een luxe interieur. De Grandland X is qua onderstel hetzelfde als de Peugeot 3008 en heeft als geduchte concurrenten de Nissan Qashqai en Renault Kadjar.

Bestel je Opel Grandland X: occasions en gloednieuw

Wel zo makkelijk: vanuit je luie stoel je Grandland X bestellen. Zorgen wij ervoor dat ‘ie van je scherm naar je stoep komt. Of je nou een gloednieuwe of een Opel Grandland X occasion koopt, je bent altijd verzekerd van een betrouwbare bolide. We hebben namelijk Johan — hij controleert alle auto’s voordat we ze in de webshop zetten. Maar liefst 31 punten werkt hij af en als hij ergens ook maar enigszins over twijfelt, vervangt hij het. Zo kunnen we jou beloven dat je 15.000 kilometer rijdt zonder pitstop voor het onderhoud. Wil je toch heel graag eerst een (verliefde) blik op je Opel Grandland X werpen? We zetten altijd de beste foto’s voor je online. En met ‘beste’ bedoelen we ‘waarheidsgetrouw’. Geen weggepoetste krasjes of deukjes. Bij de auto staat ook waar de auto op dit moment is en ook daar mag je uiteraard een kijkje nemen. Wil je meer weten over het onderhoud of heb je andere vragen? Neem contact op met ons team, want ze beantwoorden je vragen graag.

Binnen 5 werkdagen bij je thuis

Je Grandland X besteld? Te gek. Gaan we gelijk voor je aan de slag. Laat ons weten waar en wanneer we je auto mogen bezorgen en dan staan we op de afgesproken tijd en plek paraat. Uiteraard mét Grandland X. Vervolgens heb jij genoeg tijd om een proefrit te maken en te beslissen of jullie een goed team vormen. Als je Grandland bevalt, zetten we ‘m meteen op jouw naam. Goed om te weten: er is nu nog niets definitief, want je hebt 14 dagen bedenktermijn. Kom je binnen die twee weken toch tot de conclusie dat je Grandland X nét niet is wat je wilde? Geef het aan ons door en we halen je bolide gewoon weer bij je op. Zonder morren of lastige vragen. Het aankoopbedrag krijg je uiteraard volledig terug.