Opel Opel Insignia

De betrouwbare Insignia: occasion en gloednieuw

De Opel Insignia is de opvolger van de Vectra en de Signum. In 2008 gepresenteerd en hielp Opel weer écht goed te verkopen in het hogere middensegment. Ze namen een andere weg en dat bleek een goede. De Insignia is niet alleen een stuk langer dan de Vectra, maar ook een stuk gewaagder en dynamischer. De bolide is een populaire in de zakelijke markt en werd in 2019 zelfs verkozen tot auto van het jaar. Leverbaar met diverse motoren, opties en zelfs vierwielaandrijving. Concurrenten? De Ford Mondeo, Volkswagen Passat, Peugeot 508, Renault Talisman en de ŠKODA Superb.

Ope(l)n en eerlijk: je Insignia online bestellen

Een auto kopen is altijd een beetje spannend. Zeker als je een occasion koopt. Want hoe weet je nou of je een betrouwbare Insignia aan de (trek)haak slaat? En betaal je niet te veel? Bij auto.nl weet je twee dingen zeker: je tweedehands Opel Insignia is op maar liefst 31 punten gecontroleerd én goedgekeurd en je betaalt minder dan bij de gewone dealer. Doordat wij geen dure showrooms en verkopers hebben, besparen wij op onze kosten. En dat voordeel berekenen we door aan jou. Dat betekent dat een Opel Insignia occasion gemiddeld 3% goedkoper is dan bij de gewone dealer en een gloednieuwe tot wel 9% goedkoper de deur uitgaat. Koop je een tweedehands Insignia? Dan krijg je er een jaar BOVAG-garantie, vijf apk’s, één jaar gratis pechhulp en een onderhoudsbeurt bij.

Binnen 5 dagen van je scherm naar je stoep

Heb je je favoriete Insignia uitgekozen? Of het nu de Sports Tourer, de tweede generatie Insignia uit 2017 of een station is — we bezorgen hem binnen 5 werkdagen bij je thuis. Zodra je ‘m bestelt, nemen wij contact met je op om een bezorgafspraak te maken. Dan is het aan jou om een gedegen proefrit te maken. Bevalt je Insignia? Te gek, dan zetten we hem gelijk op jouw naam. Goed om te weten: zelfs dan zit je nog nergens aan vast, want je hebt een bedenktermijn van 14 dagen. Is de Insignia toch niet helemaal jouw ding? Laat het ons dan weten. Of het nou een gloednieuwe is of een Opel Insignia occasion — we halen hem zonder morren weer bij je op. En jij krijgt je volledige aankoopbedrag terug.