image/svg+xml Louwman Created with Sketch. icon-checked icon-document 5B3F2C90-278E-45DB-8AA9-3BD22C3DA5BC phone-icon icon-filter Louwman Created with Sketch. icon-readmore icon-dilevery 602D7FAA-55E3-474B-949F-2F504E2A2A55 Shape

Opel Karl

De Opel Karl rocks nog steeds

De kleinste telg in het Opel-gamma: de Opel Karl. Een auto in de middenklasse, die sinds 2015 de Opel Agila vervangt. Een lastig te definiëren auto was de Agila, want was het nou een mini-MPV of een kleine, maar hoge hatchback? De Karl was duidelijk een stadsauto: wat hoger, maar fijn compact. Leuk om te weten: de Karl is vernoemd naar de oudste zoon van Adam Opel: Carl. In het Verenigd Koninkrijk doen ze de oudste zoon geen eer aan, daar heet ‘ie de Vauxhall Viva. In juni 2019 stopte Opel met de productie van de Karl, dus hij is alleen nog als occasion verkrijgbaar. Wil je toch een gloednieuwe en vergelijkbare auto? De Peugeot 108, Volkswagen up! en Kia Picanto zijn goede alternatieven.

De betrouwbaarste Opel Karl tweedehands

Een tweedehands auto kopen is altijd een beetje spannend. Zeker als je niet zeker weet of je een betrouwbare Opel Karl koopt. Daarom beloven we je bij auto.nl: als je bij ons een Karl koopt, rijd je de eerste 15.000 kilometer zonder onderhoud. Wij hebben namelijk Johan: operationeel manager met een ongekend scherpe blik. Hij pluist alle Karls uit en controleert ze op maar liefst 31 punten. Pas als hij alles heeft goedgekeurd, verschijnt de bolide in onze webshop. Koop je een Opel Karl occasion? Dan krijg je er een jaar BOVAG-garantie, vijf apk’s, één jaar gratis pechhulp en een onderhoudsbeurt bij.

Binnen 5 dagen bij je thuisbezorgd

Met alleen weten dat je de Opel Karl wil ben je er nog niet, want er zijn meerdere uitvoeringen van dit leuke model: de Opel Karl Selection, Opel Karl Edition, Opel Karl Innovation, Opel Karl 120 Edition en de Opel Karl Rocks. Heb je je favoriete Karl uitgezocht? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om je bolide bij je thuis te bezorgen. Of ergens anders in Nederland — wat voor jou het handigst is. Vervolgens maak je een proefrit en zetten we hem meteen op jouw naam als hij bevalt. Kom je er binnen 14 dagen achter dat Karl en jij geen perfecte match zijn? Laat het ons weten, dan halen we ‘m gewoon weer bij je op. Uiteraard krijg je het volledige aankoopbedrag terug.