image/svg+xml Louwman Created with Sketch. icon-checked icon-document 5B3F2C90-278E-45DB-8AA9-3BD22C3DA5BC phone-icon icon-filter Louwman Created with Sketch. icon-readmore icon-dilevery 602D7FAA-55E3-474B-949F-2F504E2A2A55 Shape

Opel Mokka

Al sinds de introductie populair

De Opel Mokka is een compacte SUV te noemen. Zo’n auto die lekker veel personen en nog veel meer spullen kwijt kan. Tijdens de introductie werden er meer dan genoeg grappen gemaakt over de naam en de koffieboon, dus dat laten wij voor wat het is. Misschien dat ze auto in Noord-Amerika en China een andere naam hebben gegeven: de Buick Encore. De Mokka is bedoeld voor de snelwegen, maar is tegenwoordig ook leverbaar met vierwielaandrijving. Dan kan je met deze bolide écht overal uit de voeten. Sinds 2016 heet deze auto officieel ‘Mokka X’, want Opel voert een nieuwe typenaamstrategie. Alle SUV-achtigen krijgen een ‘X’ achter de naam. Het is een populaire auto, al sinds de introductie in 2012. Liever geen Opel? Kijk dan eens naar de Citroën C4 Aircross, Peugeot 2008, Hyundai ix35, Kia Sportage, Nissan Juke of Suzuki SX4.

Populair in al zijn vormen: de Opel Mokka (X)

De Opel Mokka is een populaire bolide. In al zijn vormen, van de automaat tot de turbo. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er veel vraag is naar de Opel Mokka (X) als occasion. Een gloednieuwe auto online kopen is al spannend, dus we begrijpen dat de Opel Mokka als occasion via een webshop bestellen nog een stukje lastiger lijkt. Daarom is onze werkwijze ope(l)n en eerlijk. Zo is de prijs die je op onze website ziet altijd inclusief alles. Er komen geen kosten meer bij voor het rijklaar maken of andere grappen. Die prijs is ook altijd lager dan bij de gewone dealer. Een Opel Mokka (X) occasion gaat voor gemiddeld 3% minder de deur uit en een gloednieuwe is tot wel 9% goedkoper. Hoe dat kan? Wij hebben geen showrooms en geen verkopers. Dat scheelt in de kosten en van dat voordeel profiteer jij. En hoe we je durven beloven dat je 15.000 kilometer rijdt zonder onderhoud? Onze Johan heeft je Opel Mokka uitgebreid bekeken. Hij controleert occasions op maar liefst 31 punten en pas als hij zegt dat hij de auto aan zijn moeder durft te verkopen, zetten wij hem in de webshop. En om je met een nóg lekkerder gevoel de weg op te laten gaan, krijg je er van ons een jaar BOVAG-garantie, vijf apk’s, één jaar gratis pechhulp en een onderhoudsbeurt bij.

Hallo, hier is je Opel Mokka

Houd je je deurbel in de gaten? We komen je Opel Mokka namelijk binnen 5 werkdagen na bestelling bij je bezorgen. Dan is het tijd om een proefrit te maken en te beslissen of je de Opel Mokka houdt. Ben je blij? Dan zetten we ‘m meteen op jouw naam. Je hebt dan nog 14 dagen om je eventueel te bedenken, dus je zit nog nergens aan vast. Denk je toch dat er een betere auto voor je is? Laat het ons weten, dan halen we de Opel Mokka gewoon weer bij je op. En of het nou een occasion of een gloednieuwe is: jij krijgt je volledige aankoopbedrag terug.