Peugeot 2008

Peugeot 2008 bij auto.nl

In 2013 kwam de productie van de Peugeot 2008 voort uit de lancering van de eerder uitgebrachte Peugeot 208. In tegenstelling tot zijn voorgangers, werd de 208 níét als stationwagen op de markt gebracht. Daarom werd de Peugeot 2008 ontwikkeld, als aanvulling op de 208. Een compacte cross-over SUV in de economyklasse. In 2016 onderging de Peugeot 2008 een facelift waarbij onder andere de grill en de wielkasten vernieuwd werden. Hierdoor kreeg de wagen een sportievere uitstraling en leek deze meer op een SUV. Ook werd de Peugeot 2008 voorzien van nieuwe technieken zoals Active City Brake, een achteruitrijcamera en ondersteuning voor Apple CarPlay en Android MirrorLink. Kortom, een ruime auto met een hoog rijcomfort.

Jouw droomauto vanaf je beeldscherm naar je voordeur

Bij auto.nl koop je jouw nieuwe of tweedehands Peugeot 2008 eenvoudig online, met hetzelfde gemak waarmee je een pizza bestelt. We zetten de wagen bij je op de stoep zonder dat je leveringskosten betaalt. We snappen dat de online aanschaf van een auto best een beetje spannend is. Daarom houden we van een open en transparante werkwijze. Alle prijzen die je op onze site ziet zijn inclusief alles. Geen extra kosten achteraf dus. Daarbij heb je recht op een uitgebreide proefrit op het moment van leveren én 14 dagen bedenktijd. Bevalt de Peugeot 2008 dus toch niet? Dan halen we deze weer bij je op en krijg je het volledige aankoopbedrag teruggestort.

Tweedehands modellen

Zeker als je online een tweedehands Peugeot 2008 aanschaft brengt dat risico’s met zich mee. Bij auto.nl proberen we je zorgen daarom zoveel mogelijk weg te nemen. Met behulp van data, 360-graden foto’s en een virtuele proefrit krijg je een betrouwbaar beeld van de occasions. Eventuele gebruikssporen zijn goed te zien op de afbeeldingen zodat je weet in welke staat de wagen verkeert. Bovendien worden alle gebruikte auto’s bij binnenkomst grondig gecontroleerd op 31 punten. Defecte onderdelen worden gerepareerd of vervangen. Dus ook met een tweedehands Peugeot 2008 van auto.nl ga je comfortabel en veilig de weg op.

Onze andere modellen