Peugeot 208

Peugeot 208: nieuwe modellen en occasions

Het logo van de staande leeuw van Peugeot herkent bijna iedereen direct. Vanaf 1896 worden er al auto’s geproduceerd bij Peugeot en daarmee is het een van de oudste automerken wereldwijd. Het Franse automerk is tot stand gekomen uit een samenwerkingsverband van de broers Jean-Pierre en Jean-Frédéric Peugeot. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de autobranche. Peugeot staat bekend om haar duurzaamheid en loopt voorop met motoren die toonaangevend zijn op het gebied van efficiency en co2-uitstoot. Het kopen van een Peugeot is daarom een verantwoorde keuze. Met een model van het Franse automerk ga je voor kwaliteit, puur design en een unieke rijervaring.

Online bestellen bij auto.nl

Bij auto.nl vind je een breed aanbod aan Peugeot modellen waarbij er voor iedere automobilist wel een geschikt model is. We verkopen zowel nieuwe modellen als Peugeot occasions. Als je op zoek bent naar een populaire hatchback, dan zijn de 208-modellen een goede keuze. Heb je liever een ruimere Peugeot? Dan is de 308 stationwagen echt wat voor jou. Belangrijk om te weten is dat er bij iedere auto een servicebewijs zit. Daarmee heb je recht op één jaar BOVAG garantie, een onderhoudsbeurt en 5 APK keuringen.

Peugeot 208 occasions

Online een Peugeot kopen met het gemak waarmee je een pizza bestelt. Dat is waar we voor staan bij auto.nl. Natuurlijk begrijpen wij dat een auto online kopen een beetje spannend voor je is. Zeker bij de aanschaf van een Peugeot occasion. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd om alle gebruikte auto’s te controleren bij binnenkomst. Van de aandrijflijn tot de lak en het interieur, alles wordt gecheckt. Onderdelen met slijtage worden vervangen. Zo garanderen we dat je minimaal 15.000 kilometer kunt rijden zonder onderhoud. Eventuele gebruikssporen worden bovendien duidelijk getoond op de 360-graden foto’s. Zo weet je precies wat je koopt en kom je niet voor verrassingen te staan.