Peugeot 208

Peugeot 208: nieuwe modellen en occasions

In 2012 wordt de Peugeot 208 op de markt gebracht, als opvolger van de 207. Een comfortabel stadsvoertuig binnen het Europese B-segment. De Peugeot 208 is leverbaar als drie- en vijfdeurs hatchback en is een stuk compacter en lichter dan zijn voorganger. Met een gemiddeld verbruik van 1 liter op 29 kilometer zijn de dieseluitvoeringen zeer zuinig. De benzineauto’s hebben een gemiddeld verbruik van 1 liter op 22 kilometer. Goed voor het milieu én voor je portemonnee dus. De Peugeot 208 is ideaal voor in de stad. Dankzij de compacte vormgeving en de soepele wendbaarheid beweeg je je gemakkelijk door het drukke stadsverkeer. Bijkomend voordeel is dat de Peugeot 208 veel als automaat geproduceerd wordt. Dit maakt rijden in de stad nog eens extra comfortabel.

Online bestellen bij auto.nl

Is de Peugeot 208 jouw droomauto? Dan koop je deze bij auto.nl eenvoudig online, met hetzelfde gemak waarmee je een pizza bestelt. We zetten de wagen binnen vijf werkdagen bij je voor de deur, zonder dat je afleveringskosten betaalt. Alle prijzen op onze site zijn namelijk inclusief alles. Geen extra kosten achteraf dus. Verder heb je naast een uitgebreide proefrit bij de levering recht op een bedenktermijn van 14 dagen. Voldoet de Peugeot 208 toch niet helemaal aan je verwachting? Dan halen we hem weer bij je op en krijg je het volledige aankoopbedrag teruggestort. Op deze manier maken we de online aanschaf van een auto transparant, superduidelijk en hartstikke makkelijk.

Peugeot 208 occasions

Zeker wanneer je online een Peugeot 208 occasion aanschaft kan dat best een beetje spannend zijn. Dat begrijpen we bij auto.nl maar al te goed. Om je een betrouwbaar beeld te geven van onze modellen gebruiken we 360-graden foto’s waarop ieder detail goed te zien is. Eventuele gebruikssporen worden duidelijk weergeven zodat je weet in welke staat de auto verkeert. Bovendien worden alle gebruikte wagens bij binnenkomst grondig gecontroleerd voordat we ze op de site aanbieden. Dit gebeurt aan de hand van onze 31-punten check. Dus ook wanneer je een Peugeot 208 van auto.nl aanschaft zul je er lange tijd rijplezier aan beleven.

Onze andere modellen