Peugeot 3008

Peugeot 3008: nieuwe modellen en occasions

In 2008 werd de eerste midi-SUV van Peugeot gepresenteerd: de Peugeot 3008. Een jaar later ging deze compacte SUV in productie. Binnen de eerste generatie van de Peugeot 3008 worden naast het basismodel nog twee modellen op de markt gebracht. Zo waren er het Allure middenmodel en de Eclusive topuitvoering met extra opties als cruisecontrol, snelheidsbegrenzing en een head-up display. In 2016 rolde de tweede generatie van de Peugeot 3008 van de band. Deze was uitgevoerd met de nieuwste veiligheidssystemen waaronder een automatische noodremsytsteem, rijstrookhulp en vermoeidheidsherkenning. Ook het design was onder handen genomen wat resulteerde in een stoerdere uitstraling van de Peugeot 3008.

Peugeot 3008 occasions

Bij auto.nl koop je een Peugeot 3008 eenvoudig online met hetzelfde gemak waarmee je een broek bestelt. We begrijpen natuurlijk heel goed dat het spannend voor je is om online een auto te kopen, zeker als je op zoek bent naar een occasion. Je wilt immers weten wat je koopt. Daarom bieden we je uitgebreide 360-graden foto’s van al onze modellen. Eventuele gebruikssporen zijn hier duidelijk op te zien zodat je weet in welke staat de auto verkeert. Bovendien worden alle gebruikte auto’s uitvoerig gecontroleerd aan de hand van onze 31 punten check. Versleten en defecte onderdelen worden direct gerepareerd of vervangen.

Eenvoudig online bestellen

Heb je jouw droomauto gevonden? Dan kun je deze met een paar simpele muisklikken gratis thuis laten bezorgen. Geen zorgen, want bij auto.nl je zit nergens aan vast. Je hebt namelijk de keuze om te betalen op het moment van leveren. Daarna heb je altijd nog 14 dagen bedenktermijn zodat je helemaal aan jouw auto kunt wennen. Bevalt de Peugeot 3008 toch niet? Dan komen we deze weer kosteloos ophalen en krijg je het volledige aankoopbedrag teruggestort.

Onze andere modellen