image/svg+xml Louwman Created with Sketch. icon-checked icon-document 5B3F2C90-278E-45DB-8AA9-3BD22C3DA5BC phone-icon icon-filter Louwman Created with Sketch. icon-readmore icon-dilevery 602D7FAA-55E3-474B-949F-2F504E2A2A55 Shape

Peugeot 308

Peugeot 308: nieuwe modellen en occasions

Op zoek naar een nieuwe of tweedehands Peugeot 308? Dan zit je bij auto.nl goed. Hier vind je een mooi aanbod Peugeot 308 modellen in diverse uitvoeringen en prijsklassen die je eenvoudig online bestelt. Ga je voor een hatchback of heb je liever een stationwagon? Bij auto.nl vind je de occasion die je zoekt. De Peugeot 308 werd in 2007 geïntroduceerd als opvolger van de 307. De eerste generatie 308 werd een groot succes en was een van de populairste middenklassers in Nederland. Daarom werden er in de jaren hierna meerdere generaties van de Peugeot 308 geïntroduceerd. Met een Peugeot 308 occasion ga je voor kwaliteit, puur design en een unieke rijervaring. Liever een ander model van Peugeot? Geen probleem. Kijk eens bij onze andere modellen als de 2008, 208 of 508. Vanaf 1896 produceert Peugeot al auto’s en daarmee is het een van de oudste autoproducenten wereldwijd. Inmiddels is het Franse automerk uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de autobranche. Peugeot staat bekend om haar vooruitstrevendheid. Het automerk loopt voorop met toonaangevende motoren op het gebied van efficiency en CO2-uitstoot. Ga je dus voor een Peugeot 308, dan ga je voor een duurzaam en zuinig model. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee.

Occasions van uitstekende kwaliteit

Al onze occasions zijn van uitstekende kwaliteit. Voordat wij de modellen te koop aanbieden op onze site, worden ze eerst uitvoerig gecontroleerd op vele onderdelen. Dit doen wij aan de hand van onze 31 punten check. Kapotte en versleten onderdelen worden gerepareerd of vervangen. Zo kunnen wij garanderen dat je minstens 15.000 kilometer kunt rijden zonder onderhoud. Als er een klein deukje of krasje op de auto zit, dan tonen wij deze op de 360 graden foto’s die je op de website vindt. Zo krijg je een reëel en betrouwbaar beeld van al onze occasions. Heb je een nieuwe Peugeot 308 of occasion gevonden die helemaal naar je wens is? Dan bestel je die eenvoudig online bij auto.nl. Met een paar muisklikken kun je de auto thuis bij je op de stoep laten zetten, zonder dat je bezorgkosten betaalt. Bij aflevering kun je direct een proefrit maken in jouw vertrouwde omgeving. Tevreden? Dan schrijven we de auto direct over op jouw naam. Daarna heb je altijd nog 14 dagen bedenktijd. Mocht de Peugeot 308 toch niet bevallen dan komen we hem weer ophalen en krijg je het aankoopbedrag weer teruggestort. We hanteren bovendien altijd vaste prijzen en betalen kan achteraf. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je waar je aan toe bent.

Online bestellen, hoe werkt dat?

Heb je een nieuwe Peugeot 308 of occasion gevonden die helemaal naar je wens is? Dan bestel je die eenvoudig online bij auto.nl. Met een paar muisklikken kun je de auto thuis bij je op de stoep laten zetten, zonder dat je bezorgkosten betaalt. Bij aflevering kun je direct een proefrit maken in jouw vertrouwde omgeving. Tevreden? Dan schrijven we de auto direct over op jouw naam. Daarna heb je altijd nog 14 dagen bedenktijd. Mocht de Peugeot 308 toch niet bevallen dan komen we hem weer ophalen en krijg je het aankoopbedrag weer teruggestort. We hanteren bovendien altijd vaste prijzen en betalen kan achteraf. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je waar je aan toe bent.