Peugeot 5008

Peugeot 5008: nieuwe modellen en occasions

In 2009 wordt de Peugeot 5008 geïntroduceerd. Een compacte multi-purpose vehicle (MPV) met vijf deuren. Vanwege de intensieve samenwerking tussen Peugeot en Citroën, heeft de 5008 veel gelijkenissen met de Citroën C4 Picasso. De Peugeot 5008 wordt al snel een populair model dankzij de futuristische vormgeving en het ruime interieur. Leverbaar met vijf of zeven zitplaatsen, biedt de 5008 genoeg plek voor het hele gezin.

Peugeot 5008 SUV

In september 2016 presenteert Peugeot de tweede generatie van de 5008. Deze vernieuwde Peugeot 5008 wordt als SUV op de markt gebracht en is feitelijk een verlengde versie van de 3008. Bij deze facelift zijn onder andere de grille en de voorbumper onder handen genomen. Hierdoor heeft de Peugeot 5008 SUV een stoer design. Ook binnenin de wagen is er het een en ander aangepast. Zo is het interieur zeer luxueus te noemen met ingebouwde 3D navigatie en een volledig digitaal headup instrumentenpaneel. Een unieke rijbeleving die nog verder wordt versterkt door rijhulpsystemen van de nieuwste generatie.

Occasions van uitstekende kwaliteit

Bij auto.nl koop je een nieuwe of tweedehands Peugeot 5008 eenvoudig online, net alsof je een nieuwe broek bestelt. We snappen dat het best een beetje spannend is om via het internet een auto te kopen. Daarom staan we voor een open en transparante werkwijze. Alle prijzen op onze site zijn inclusief alles. Geen extra kosten achteraf dus. Daarnaast zijn we ook gewoon telefonisch bereikbaar en nemen we alle tijd voor je om je aankoop rustig door te bespreken.

Heb je jouw droomauto gevonden? Dan zetten we de wagen netjes bij je op de stoep, zonder dat je bezorgkosten betaalt. Voordat we de auto op je naam overschrijven, kun je eerst een uitgebreide proefrit maken. Ook heb je na de aanschaf recht op een bedenktermijn van 14 dagen. Bevalt de Peugeot 5008 toch niet? Dan halen we de wagen weer bij je op en krijg je het volledige aankoopbedrag terug.

Zeker als je een Peugeot 5008 occasion aanschaft, wil je zeker weten dat deze van een goede kwaliteit is. Daarom controleren worden alle gebruikte auto’s bij binnenkomst grondig gecontroleerd. Dit gebeurt aan de hand van onze 31-punten check. Defecte onderdelen worden direct gerepareerd of vervangen voordat we de occasion te koop aanbieden op onze site. Bovendien gaan we bij auto.nl een stapje verder dan de rest. BOVAG garantie, een onderhoudsbeurt en keuringen, het zit allemaal bij de prijs inbegrepen.

Onze andere modellen