image/svg+xml Louwman Created with Sketch. icon-checked icon-document 5B3F2C90-278E-45DB-8AA9-3BD22C3DA5BC phone-icon icon-filter Louwman Created with Sketch. icon-readmore icon-dilevery 602D7FAA-55E3-474B-949F-2F504E2A2A55 Shape

Peugeot 108

Perfect stadsvoertuig

De Peugeot 108 leent zich perfect voor het cruisen door de stad. De compacte wagen is voorin erg ruim. Zelfs met lange benen zit ‘ie prima. In de stad is het een lekker handelbaar ding. Vlot, prima te parkeren en niet het gevoel dat je in een kleine auto rijdt. Achterin is de ruimte vrij beperkt. Ga je voor de Peugeot 108 en wil je op wintersport? Dan heb je vrienden nodig met een grotere wagen. Met 4 volwassenen in deze auto zitten is namelijk wel echt héél erg knus. Laat staan als je nog spullen meeneemt. Ondanks dat de 108 geen racemonster is, kom je aardig mee op de snelweg. De motor is compact en licht. En dankzij een verbeterde verbranding is ‘ie ook nog eens bijzonder efficiënt. 1 op 18 rijden is prima haalbaar. Al met al is de Peugeot 108 zeer zeker geen straf om in te rijden.

Prima shoppen, zo online

Online je auto kopen. Dat is voor veel mensen een beetje spannend. En dat snappen we wel. Want je wil toch weten wat je koopt. En het liefst dus weten dat je iets góeds koopt. Daarom hebben wij Johan. Johan is operationeel manager. Al 20 jaar gaan alle auto’s door de Johan-keuring. Ziet hij iets wat niet helemaal goed is? Dan vervangt hij het. Durft Johan de auto niet aan zijn moeder te verkopen? Dan ook niet aan jou. Je hoeft niet alleen Johan op zijn blauwe ogen te geloven. Zelf mag je ook een blik werpen op je nieuwe bolide. Met 360-graden-fotografie en duidelijke foto’s van krasjes en deukjes. Kom je ergens niet uit? Heb je meer informatie nodig? Het complete team van auto.nl zit voor je klaar om vragen te beantwoorden. Handig.

Je Peugeot 108 van beeldscherm naar voordeur

Je favoriete Peugeot 108 gespot? Perfect. Bestel je ‘m? We nemen contact met je op om de aanvraag door te spreken en een datum te prikken voor de bezorging van je bolide. Bij jou thuis, op je werk of ergens anders. Zolang het in Nederland is en er koffie in de buurt is, komen we eraan. Als we er zijn, is het aan jou een proefrit te maken. Lekker in je eigen omgeving. Uitleg nodig over de auto? Rijden we gewoon even met je mee. Tevreden met de Peugeot 108? We zetten ‘m gelijk op jouw naam. Is het niet wat je ervan verwachtte? Dan nemen we de 108 gewoon weer mee terug. Mocht je je binnen 14 dagen nog bedenken, dan halen we de auto gratis bij je op. Je krijgt je volledige aankoopbedrag terug.