SEAT

Praktische en populaire bolides

In 1950 zag SEAT het levenslicht: Sociedad Española de Automóviles de Turismo. Die laatste drie Spaanse woorden betekenen ‘personenauto’. Die in 1953 voor het eerst van de band rolde: een SEAT 1400. In 1983 kwam het merk naar Nederland en een jaar later werd de SEAT Ibiza geboren. Een succesvol model, dankzij de ruimere afmetingen, het comfort en de motoren van Porsche die er destijds in zaten. Wereldwijd werden er maar liefst 2,5 miljoen van verkocht. Wist je trouwens dat SEAT samen met Volkswagen, Audi, Škoda, Bentley, Bugatti, Lamborghini en Porsche tot de Volkswagen-groep behoort? SEAT werkt er hard aan om ‘een auto voor iedereen’ te hebben. Denk aan de Leon, de Mii, de Toledo, de Ibiza en de Alhambra.

Een SEAT van je scherm naar je stoep

Een auto bestellen vanuit je luie stoel klinkt misschien als een droom, maar auto.nl maakte er de realiteit van. In een paar klikken (en oké, een paar dagen) is jouw SEAT van je scherm naar je stoep verplaatst. Binnen 5 dagen, zonder bezorgkosten. Leveren we je auto af, dan is het aan jou om een proefrit te maken. Het beste nieuws? Die proefrit duurt maar liefst 14 dagen. Wees gerust, we blijven niet al die tijd naast je zitten. Maar als jij binnen die twee weken ontdekt dat de SEAT toch niet helemaal jouw ding is, dan komen we hem gewoon weer bij je ophalen. Gratis en zonder lastige vragen. Het aankoopbedrag? Dat krijg je volledig teruggestort op je rekening.

Betrouwbare occasions van SEAT

Tweedehands, gebruikt of een SEAT occasion — welke naam je het beestje ook geeft, we durven je te beloven dat ‘ie betrouwbaar is. Onze Johan controleert de auto’s namelijk op maar liefst 31 punten. Als er iets aan vervanging toe is, regelt hij dat meteen. Want we verkopen alleen maar auto’s die piekfijn in orde zijn. Deukje of krasje in de lak? Dat zetten we duidelijk voor je op de foto, zodat je weet wat je koopt. Zo zeker van onze zaak, dat we je beloven dat je minimaal 15.000 kilometer rijdt zonder pitstop voor het onderhoud. Toch een lekker idee. Is er wel een keer iets met je auto? De deuren van meer dan honderd servicepunten — verspreid over heel Nederland — staan wagenwijd voor je open.