SEAT SEAT Arona

Ruimte genoeg

Ben je op zoek naar ruimte, maar rijd je liever niet in een stationwagon? Dan is de SEAT Arona, een compacte SUV, jouw ding. In 2017 sprong SEAT op de populariteitstrein van dit model auto’s. De Arona heeft hetzelfde platform en de techniek als de Ibiza en is ook de vervanger van de Ibiza SW. De Arona is net iets kleiner dan de Ateca en Tarraco, maar doet er qua rijplezier niet voor onder. Goed om te weten: bij de Arona kan je het dak in een andere kleur laten spuiten dan de rest van je auto. In totaal zijn er 68 kleurencombinaties mogelijk. Ook andere auto’s bekijken die vergelijkbaar zijn met de SEAT Arona? De Renault Captur en Opel Crossland X zijn goede opties.

Ook een goede optie: je SEAT Arona online bestellen

Je nieuwe auto bestellen vanuit je luie seat, eh, stoel. Je hoeft nergens de deur voor uit, want alles kan online. Uitgebreid je auto bekijken, onderhoudshistorie opvragen, al je vragen stellen aan ons team en meer. Toch de auto fysiek bekijken voordat je hem bestelt? Bij de specifieke Arona die jij op het oog hebt, staat waar de auto op dit moment is. En daar mag je uiteraard langs om de SEAT te bekijken. Koop je een tweedehands Arona? Dan heeft onze Johan je auto ook al uitgebreid bekeken, op maar liefst 31 punten. Al 20 jaar kijkt hij auto’s na en daar is hij nog steeds niet op uitgekeken. Pas na zijn goedkeuring verschijnt de auto in onze webshop. Zo garanderen wij je dat je 15.000 kilometer rijdt zonder pitstop voor onderhoud. En je krijgt er een jaar BOVAG-garantie, 5 APK’s, 1 jaar pechhulp en een gratis onderhoudsbeurt bij. Da’s met een fijn gevoel de weg op gaan.

Houd je de deurbel in de gaten?

Zodra jij je Arona besteld hebt, trekken wij onze agenda’s en nemen we contact met je op om de auto gratis te bezorgen. Waar jij maar wil: op je werk, bij je thuis — als het maar in Nederland is. Dan is het aan jou een goede proefrit te maken en we stappen uiteraard graag bij je in om je alles over je nieuwe bolide te vertellen. Goedgekeurd? We zetten je Arona graag voor je op naam. Spannend? Welnee. Je hebt nu nog 14 dagen om te bedenken of jullie echt een goed team zijn. Blijken jij en je Arona toch niet helemaal bij elkaar te passen? Geef het aan ons door, dan halen we ‘m gewoon weer bij je op. En jij krijgt je volledige aankoopbedrag terug.

Onze andere modellen