Louwman Created with Sketch. icon-checked icon-document 5B3F2C90-278E-45DB-8AA9-3BD22C3DA5BC phone-icon Louwman Created with Sketch. icon-filter icon-readmore Shape icon-dilevery 602D7FAA-55E3-474B-949F-2F504E2A2A55

SEAT Ateca

SUV-succes

SEAT kwam in 2016 met hun eerste SUV: de Ateca. Min of meer de opvolger van de Altea. Ook de Ateca is vernoemd naar een Spaanse stad, dit keer in Aragón. Ondanks de Spaanse wortels, rolt de auto van de band in Tsjechië, in een ŠKODA-fabriek. De Ateca lijkt onder de motorkap erg op de Volkswagen Tiguan en ŠKODA Karoq. Het SUV-succes beviel het merk wel, dus ze breidden het aanbod uit met de Arona en Tarraco. Het is veel auto voor je geld, je kan terecht op veel terreinen, sportiviteit is zijn tweede naam en de stad is zijn tweede natuur. Een auto vol rijplezier. Concurrenten van deze fijne bolide? De Audi Q3, Nissan Qashqai, Peugeot 4007, Renault Kadjar.

Veel auto en veel service voor je geld

Of je nou een gloednieuwe of een tweedehands Ateca koopt, je krijgt via auto.nl altijd veel service en veel auto voor je geld. We garanderen je namelijk dat je met je gebruikte bolide 15.000 kilometer kan rijden zonder onderhoud. Onze Johan, operationeel manager, controleert je Ateca op maar liefst 31 punten. Komt hij iets tegen wat niet klopt? Vervangen maar. En dan krijg je er ook nog een jaar BOVAG-garantie, 5 APK’s, 1 jaar pechhulp en een gratis onderhoudsbeurt bij. Is er toch een keer iets aan de hand met je Ateca, dan staan de deuren van meer dan 100 servicecentra verspreid over heel Nederland wagenwijd voor je open. Oh, en nog even over geld gesproken: occasions zijn bij ons gemiddeld 3% goedkoper en nieuwe Ateca’s gaan tot wel 9% goedkoper de deur uit. Gewoon de laagste prijs, zonder onderhandelingen.

Rijd jij binnen 5 dagen in je Ateca?

Kiezen, klikken en karren maar. Oké, dat karren duurt maximaal vijf werkdagen. Zodra jij je Ateca bestelt, nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor het bezorgen van je auto. Dan is het aan jou om een proefrit te maken. Voldoet de Ateca aan je eisen? Te gek, dan zetten we ‘m meteen op jouw naam. Kom je er daarna toch achter dat je niet honderd procent blij bent met je auto? Laat het ons binnen twee weken weten, dan halen we je Ateca zonder morren op. Je krijgt je volledige aankoopbedrag terug en bent niet verplicht een andere auto bij ons uit te zoeken.

Onze andere SEAT-modellen