image/svg+xml Louwman Created with Sketch. icon-checked icon-document 5B3F2C90-278E-45DB-8AA9-3BD22C3DA5BC phone-icon icon-filter Louwman Created with Sketch. icon-readmore icon-dilevery 602D7FAA-55E3-474B-949F-2F504E2A2A55 Shape

SEAT Ibiza

Knap staaltje samenwerking

Sinds 1984 op de markt: de SEAT Ibiza. Een compacte hatchback en het populairste model van dit Spaanse merk. De Ibiza zorgt in zijn eentje voor maar liefst 40% van de verkopen. Het was de eerste auto die SEAT zelf ontwikkelde, weliswaar met hulp van Porsche, Karmann en Italdesign. In 1993 was SEAT in handen van de Volkswagen-groep en kwam de Ibiza op dezelfde basis te staan als de Volkswagen Polo. Het model won nog meer aan populariteit en populair is ‘ie altijd gebleven. Inmiddels zijn we toe aan de vijfde generatie en is de auto comfortabeler, efficiënter en slimmer dan ooit. Deze auto is rijplezier pur sang, voor het hele gezin.

“Hey, we’re going to (buy a) Ibiza”

De Ibiza is een betrouwbare bolide, maar geldt dat ook voor de occasions? En dan koop je hem ook nog eens online… Ja, we beloven je dat je Ibiza in goede staat is. Sterker nog: we garanderen dat je 15.000 kilometer rijdt zonder pitstop voor onderhoud. Onze Johan controleert de Ibiza namelijk op maar liefst 31 punten, voordat ‘ie in de webshop verschijnt. En alles moet in orde (of dus vervangen) zijn. Daarnaast maken we betrouwbaar beeld van onze modellen, zodat je elk krasje of deukje ziet. Om het af te maken krijg je er ook nog eens een jaar BOVAG-garantie bij, vijf APK’s, een jaar pechhulp en een onderhoudsbeurt. Ook leuk om te weten: gebruikte auto’s gaan voor gemiddeld 3% minder de deur uit en nieuwe auto’s zijn tot wel 9% goedkoper dan bij de ‘gewone dealer’. Geen onderhandelingen, gewoon meteen de beste prijs.

Een proefrit van 14 dagen

Als jij je Ibiza bestelt, hangen wij al aan de lijn om een afspraak met je te maken voor bezorging. We bezorgen helaas niet op Ibiza — wél overal in Nederland. Dan is het aan jou om een goede proefrit te maken. Even bij je instappen om je alles uit te leggen over je bolide? Graag zelfs. Bevalt je Ibiza je? Te gek, dan zetten we hem gelijk op jouw naam. Je zit dan nog nergens aan vast, want je proefrit duurt 14 dagen. Bedenk je binnen die twee weken dat de Spaanse schone niets voor jou is? Geen probleem, we halen ‘m zonder gedoe weer bij je op. En jij krijgt je geld gewoon terug.

Onze andere SEAT-modellen