SEAT SEAT Leon

Zo krachtig als een leeuw

Een gezinsauto die sportief is? De SEAT Leon is iconisch, sportief en slim. In 1998 kwam de Leon (vernoemd naar de Spaanse stad Léon) op de markt. Toen (en nog steeds) op hetzelfde platform als de Volkswagen Golf, terwijl het dashboard tweeling was met de eerste Audi A3. De Leon rijdt scherp, koppelt goed en is dankzij de stuurbekrachtiging soepeler dan menig turner. De auto voelt veilig, comfortabel en plezierig aan en heeft zich in de loop der jaren dubbel en dwars bewezen. Liever iets anders, maar wel vergelijkbaars? Kijk dan naar de Volkswagen Golf, Opel Astra, Citroën C4 en Ford Focus.

Ook slim: je Leon online bestellen

Veel mensen vinden het proces van een auto kopen helemaal niet leuk. De deur uit, naar dealers, daar tot de conclusie komen dat de auto niet per se is wat je ervan verwachtte, onderhandelen… best veel werk. Daarom is het slim je auto online te bestellen. Bij auto.nl weet je zeker dat je een betrouwbare bolide koopt (gloednieuw of tweedehands) en dat je niet te veel betaalt. Dat leggen we even uit. Eerst even over die prijs: onze gloednieuwe auto’s zijn tot wel 9% goedkoper en occasions gaan voor gemiddeld 3% de deur uit. We hebben namelijk geen dure showrooms of verkopers en jij profiteert van het leeuwendeel van die besparing. Dan de betrouwbaarheid. We garanderen je dat je 15.000 kilometer rijdt zonder pitstop voor het onderhoud. Onze Johan controleert je Leon namelijk op maar liefst 31 punten. Van de airco tot de airbags en van de ruitenwissers tot elektrische systemen. Pas als hij zegt dat hij de Leon met een gerust hart aan zijn moeder durft te verkopen, verschijnt de bolide in onze webshop.

Binnen 5 dagen bij je thuis

Je favoriete Leon gevonden? Met een paar klikken zorg jij ervoor dat je binnenkort in je Leon kan karren. We maken een afspraak om je bolide te bezorgen en dan is het tijd om je proefrit te maken. Helemaal overtuigd? Te gek, dan zetten we de Leon direct op jouw naam. Vervolgens heb je nog 14 dagen de tijd om echt helemaal zeker van je zaak te zijn en te blijven. Bevalt de Leon toch niet helemaal? Geef het aan ons door, dan komen we ‘m gewoon weer ophalen. En je krijgt het volledige aankoopbedrag gewoon terug.

Onze andere modellen