Coronavirus Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, nemen wij maatregelen rond de bezorging van auto’s.Meer informatie

Suzuki Baleno

Zuinig in gebruik, niet in ruimte

De Suzuki Baleno is een lichtgewicht wagen. Lekker voordelig voor de wegenbelasting en zuinig in gebruik. Waar ‘ie niet zuinig in is? De ruimte. Genoeg plek om je hele gezin mee te nemen. Over je bagage hoef je niet na te denken; die kan gewoon mee. Zowel voorin, achterin als in de kofferbak is ruimte zat. De Suzuki Baleno is de belichaming van lage kosten en toch maximale inzetbaarheid. Met een goede wegligging, een minstens zo goede geluidsinstallatie en een kleine draaicirkel, is dit een heerlijke bolide. En dan is de Baleno ook nog eens een prima keus voor de portemonnee.

auto.nl, ook een prima keus voor de portemonnee

Online je Baleno kopen heeft een aantal voordelen. Ten eerste dat je de deur niet uit hoeft. Je bestelt je Baleno vanuit je luie stoel en we bezorgen hem geheel gratis bij je thuis. Handig. Dat bespaart je kosten én moeite, want je hoeft niet naar je Baleno toe. Die komt gewoon naar jou. En of hij nou nieuw is of tweedehands; je weet altijd zeker dat je een goede Baleno koopt. Onze Johan is operationeel manager en dol op zijn vak. Al 20 jaar lang checkt hij auto’s. Hij wil namelijk dat iedereen een goede bolide koopt. Dus als hij iets ziet wat niet helemaal in de haak is, dan vervangt hij dat. Zodat jij de eerste 15.000 kilometer probleemloos over de weg zoeft. Zelf een blik op je toekomstige Baleno werpen? Geen probleem. In onze webshop vind je perfecte plaatjes die jou laten zien in welke staat de bolide verkeert. Even een onderhoudsrapport opvragen? Kan ook altijd. Het hele team van auto.nl zit voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Zelfs Johan, als hij onder een auto ligt.

Alsjeblieft, je Baleno-bestelling

De keus voor je Baleno definitief gemaakt? Te gek. Binnen 5 werkdagen bellen we bij je aan om je auto af te leveren. Toch nog een beetje spannend? Niets is definitief. Ook niet als je de sleutel in handen hebt. Je krijgt bij je Baleno namelijk 14 dagen bedenktijd. Bedenk je na je proefrit dat het niet jouw perfecte auto is? Dan halen we ‘m zonder morren weer op. Jij krijgt zonder lastige vragen je aankoopbedrag terug. Bevalt je auto wel helemaal tijdens je proefrit? Dan zetten we de Baleno meteen op jouw naam. Is dat ook maar geregeld.