Coronavirus Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, nemen wij maatregelen rond de bezorging van auto’s.Meer informatie

Suzuki Celerio

De zeer zuinige Celerio

De Suzuki Celerio is een heel zuinige bolide. Dat betekent een partij pret in de portemonnee. En je hebt minstens zo veel rijplezier, want de Celerio is een pittige wagen. 1 op 27 rijden is voor de Suzuki geen uitzondering. De Celerio is compact en toch verrassend groots en praktisch van binnen. Een heerlijke auto voor in de stad: een kleine draaicirkel (ideaal als je per ongeluk toch die afgesloten weg in rijdt), een grote achterklep en lage tildrempel om makkelijk je boodschappen of zware tassen vol nieuwe kleding in te laden. De kofferbak is ruim voor een compacte auto, maar niet zó groot dat er ook nog een paar kratten bier naast je boodschappentassen passen. Qua veiligheid heb je met de Celerio niets te klagen: met hoofd- en zij-airbags en ESP bij slipgevaar, heb je een prima positie op de weg.

Online je Suzuki Celerio kopen, minstens zo veilig als de auto zelf

Een nieuwe (of gebruikte) auto kopen is altijd spannend. Is de auto die je uiteindelijk uitkiest wel dé auto voor jou? En hoe weet je of je bij een betrouwbare autoverkoper koopt? auto.nl biedt alleen maar goede auto’s aan. Wij hebben namelijk Johan: een strenge (maar aardige) operationeel manager. Iedere auto die in onze webshop verschijnt, is door Johan gecontroleerd. Kan de Celerio zijn goedkeuring wegdragen? Pas dan durven we hem aan jou te verkopen. En dan beloven we je ook nog eens dat je de eerste 15.000 kilometers rijdt zonder pitstop voor onderhoud. Is er ooit wel iets met je auto aan de hand? De deuren van onze servicecentra staan wagenwijd voor je open. Verspreid over heel Nederland, dus je bent nooit ver weg.

Wanneer mogen we je Celerio brengen?

Is je keus gevallen op de compacte, veilige en zuinige Celerio? We maken een afspraak met je om de auto te bezorgen. Bij je thuis, op je werk — allebei mogelijk. Sterker nog: zolang het een plaats in Nederland is waar ze koffie hebben, is het voor ons een perfect afleveradres. Zodra we met de auto voor de deur staan, is het jouw moment. Tijd om een proefrit te maken. Als je wil, leggen we je tijdens die rit alles uit over je nieuwe bolide. Bevalt ‘ie precies zoals je hoopte? Dan zetten we de Celerio meteen op jouw naam. Heb je binnen 14 dagen toch het idee dat de Suzuki niet helemaal is wat je ervan hoopte? Laat het ons weten. We halen de Celerio bij je op en geven je je geld gewoon terug.