image/svg+xml Louwman Created with Sketch. icon-checked icon-document 5B3F2C90-278E-45DB-8AA9-3BD22C3DA5BC phone-icon icon-filter Louwman Created with Sketch. icon-readmore icon-dilevery 602D7FAA-55E3-474B-949F-2F504E2A2A55 Shape

Suzuki Jimny

Avontuurlijk en robuust

Een auto die zich thuis voelt op eigenlijk alle terreinen, in alle weersomstandigheden. Zelfs in de stad is de Suzuki Jimny als een vis in het water. De auto is robuust, stijlvol en praktisch. Met genoeg ruimte voor je hele gezin en een deel van de huisraad. In- en uitladen van je boodschappen is ook geen probleem: de laadruimte is groot en rechthoekig. Voor je het weet koop je meer dan je nodig hebt. Ga je een keertje op avontuur met de Jimny? Perfect. Veiligheid is namelijk helemaal zijn ding. Met de vierwielaandrijving, 6 airbags en de beste bevestigingspunten voor autostoeltjes en het veiligheidssysteem van Suzuki, voel je je zelfs offroad helemaal veilig.

Net zulke grootse service

We willen dat jij je net zo thuis voelt bij ons, als de Jimny zich voelt op de weg. Bijvoorbeeld doordat je alle ruimte en tijd hebt om je auto uit te zoeken. Je vragen te stellen. Er een nachtje (of meer) over te slapen. Of je nu een tweedehands of een nieuwe auto koopt via auto.nl, je bent er altijd zeker van dat je de eerste 15.000 kilometer rijdt zonder onderhoud. Onze Johan checkt namelijk alle auto’s op 31 punten. Komt hij iets tegen wat hem niet zint? Dan vervangt hij het. Pas als de auto helemaal is goedgekeurd, verschijnt ‘ie in onze webshop. Zie je op de foto’s geen enkel deukje of krasje? Dan is de Jimny puntgaaf. Anders lichten we het namelijk voor je uit. Oh, en die prijs die je ziet staan? Dat is inclusief alles. Geen cent meer. En dat is ook meteen de laagste prijs die we kunnen bieden. Gebruikte auto’s zijn gemiddeld 3% goedkoper en voor nieuwe auto’s betaal je tot wel 9% minder.

Bestel je Jimny gewoon online

Lekker vanaf de bank je Suzuki Jimny bestellen. Nu hoef je alleen nog maar de deurbel in de gaten te houden. Binnen 5 werkdagen staan we bij je voor de deur om je Jimny af te leveren. Het liefst deden we dat met strik eromheen, maar dat rijdt niet zo fijn. Toch blijft het een groot feest. Het is namelijk tijd voor je proefrit. We rijden graag met je mee om je alle snufjes uit te leggen en van jou te horen of je er blij mee bent. Als de Jimny bevalt, zetten we ‘m meteen op jouw naam. Kom je toch terug op je beslissing? Geef dat binnen 14 dagen aan ons door. Dan halen wij de bolide zonder gedoe weer bij je op. Je krijgt je volledige aankoopbedrag gewoon terug.