Suzuki Suzuki Ignis

Strak en stoer

Deze compacte terreinwagen is lekker eigenzinnig. De strakke lijnen geven de Suzuki Ignis een stoere uitstraling. Het design is naast karakteristiek ook lekker tijdloos, dus je hoeft niet bang te zijn dat je over een paar jaar uit de toon valt met deze bolide. En dat terwijl er toch retro-elementen in het design verwerkt zijn. De SUV is compact en van binnen toch heerlijk ruim. De achterbank is in de Select- en Stijl-uitvoering verschuifbaar, wat in een handomdraai nog meer ruimte oplevert. Een ideale stadsauto voor jou, als ruimte, een mooi uiterlijk en comfort je blij maken. Mis je toch iets aan de Ignis? De nieuwe modellen zijn op allerlei manieren te personaliseren. In alle opzichten een interessante auto.

Ook stoer: online je auto kopen

Een auto kopen is altijd spannend. En zeker als je het online doet, zonder eerst een proefrit gemaakt te hebben. Daarom maken we het je zo makkelijk mogelijk een betrouwbare, goede auto te kopen zonder te veel te betalen. Sterker nog: bij auto.nl betaal je altijd minder dan bij de ‘gewone dealer’. Gebruikte auto’s zijn gemiddeld 3% goedkoper en gloednieuwe auto’s gaan tot wel 9% goedkoper de deur uit. Is dat even mooi meegenomen. Of eigenlijk bij je thuisbezorgd. Oh, en nog over die betrouwbaarheid: onze Johan controleert alle auto’s op maar liefst 31 punten voordat ze naar hun nieuwe eigenaar gaan. Zodat we jou kunnen beloven dat je de eerste 15.000 kilometer rijdt zonder pitstop voor onderhoud.

Kiezen, klikken, karren — binnen 5 werkdagen

Is je keuze gevallen op de Suzuki Ignis? Zodra je met een paar klikken je bestelling rond maakt, gaan wij voor je aan de slag. We nemen contact met je op om een afspraak te maken voor het bezorgen van je auto. Waar jij maar wil. Op je werk, bij je thuis of op een andere plek in Nederland? Het maakt ons niet uit, zolang er maar koffie is. Zodra je Ignis er is, is het aan jou een proefrit te maken. Zullen we gelijk even met je meerijden om alle technische snufjes van deze stoere bolide uit te leggen? Als jij helemaal tevreden bent, zetten we de auto op jouw naam. Je eerste ritje is dus niet naar RDW of een locatie waar jij je auto op naam kan zetten, maar naar een plek die jíj kiest. Mocht je binnen 14 dagen toch tot de conclusie komen dat de Ignis niet helemaal jouw ding is, dan halen wij hem gratis weer bij je op. Zonder gedoe. Je volledige aankoopbedrag storten we zo snel mogelijk terug op jouw rekening.