Suzuki Suzuki S-Cross

Jij en je S-Cross: goed uitgerust

De S-Cross is een ruime crossover die voor werkelijk elke rit goed is uitgerust. Twee weken op vakantie met vijf volwassen en een caravan? Prima idee. De S-Cross trekt de sleurhut met gemak. En met 430 liter aan bagageruimte is er ook plek genoeg voor je spullen als je zonder caravan de hort op gaat. Zelfs na lang rijden kom je uitgerust op je bestemming aan. Dankzij de nieuwste technieken is autorijden in de S-Cross écht ontspannend. Met Apple Carplay (ook voor navigatie), cruise control, 7 airbags en Dual Climate control is elke rit een feestje. Sterker nog: het dak gaat eraf, als jij dat wil. De S-Cross heeft namelijk een panoramisch schuif-/kanteldak.

In ruststand online je auto kopen

Een nieuwe auto kopen is vaak een heel karwei. De deur uit om een proefrit te maken, meerdere auto’s bekijken, langs meerdere handelaren om te kijken bij wie jij het beste gevoel hebt. Koop je je auto in de webshop van auto.nl, dan hoeft dat allemaal niet. Alle informatie die je nodig hebt is voorhanden. Mis je informatie? Dan zit er een heel team klaar om je vragen razendsnel te beantwoorden. En energie stoppen in onderhandelen? Niet nodig. Nieuwe auto’s zijn bij auto.nl tot wel 9% goedkoper dan bij de gewone dealer. Gebruikte auto’s gaan voor gemiddeld 3% minder de deur uit. We hebben namelijk geen dure showrooms en geen verkopers. En daar profiteer jij van. Wat we wel hebben? Meer dan 100 servicecentra, verspreid door heel Nederland.

We crossen binnen 5 werkdagen naar je toe

Als jij het startsein geeft en je Suzuki S-Cross bestelt, gaan wij aan de slag. We nemen contact met je op om een afspraak te maken voor de bezorging. Jij geeft aan waar en wanneer. Zolang het in Nederland is en er koffie is, vinden wij alles prima. Het gaat erom dat jij tevreden bent: met je auto én met onze service. Zodra je S-Cross voor je deur (of waar dan ook) staat, is het aan jou een rondje te crossen. Dan weet je meteen of het écht de auto is die je graag wil. Honderd procent tevreden? Dan zetten we hem op jouw naam. Hoef je daar ook al de deur niet meer voor uit. Kom je er binnen 14 dagen achter dat de Suzuki S-Cross niet helemaal jouw droomwagen is? We halen hem gratis weer op en jij krijgt je aankoopbedrag volledig terug.