Suzuki Swift

Suzuki Swift: nieuwe modellen en occasions

In 1983 werd de eerste Suzuki Swift ontwikkeld onder de naam Suzuki Cultus. De naam werd veranderd in Suzuki Swift toen de tweede generatie in 1989 op de markt kwam. De Swift is een compacte wagen in de economyklasse en werd vanaf de introductie al snel een populair model. Echter verdween die populariteit bij de latere generaties. Deze modellen waren wat langer en zwaarder dan de voorgangers waardoor de Swift op rijplezier inleverde.

Daarom onderging de vijfde generatie een facelift waarbij de auto korter en lichter werd. Dit bevorderde de rijdynamiek waardoor het rijplezier weer terugkwam bij de consument. Het stuurgedrag van de nieuwere generaties Swift is lekker te noemen. Een lichte draai aan het stuur zorgt ervoor dat de wagen direct reageert. Verder zijn de auto’s voorzien van de nieuwste veiligheidstechnologieën. De stabiliteitscontrole houdt de Swift stabiel in noodsituaties. Met een Suzuki Swift ga je dus comfortabel en veilig de weg op.

Online bestellen

Een Suzuki Swift online bestellen met hetzelfde gemak waarmee je een nieuwe broek koopt. Dat is waar we bij auto.nl in geloven. Met een breed aanbod nieuwe modellen en occasions is er altijd wel een uitvoering te vinden die bij je past. Natuurlijk begrijpen we dat de online aanschaf van een auto best een beetje spannend kan zijn. Daarom staan we voor een open en transparante werkwijze. De prijs is altijd inclusief alles. Geen extra kosten achteraf dus. Betalen kan bovendien tijdens de aflevering. Daarnaast heb je altijd recht op een uitgebreide proefrit en 14 dagen bedenktijd. Bevalt de Swift toch niet? Dan halen we deze kosteloos bij je op en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Suzuki occasions kopen

Met name wanneer je een tweedehands auto koopt, wil je zeker weten dat je hier lange tijd plezier van zult hebben. Bij auto.nl hebben we geen showroom, geen verkopers en geen demo auto’s. In plaats daarvan bieden we gedetailleerde 360-graden foto’s op alle modelpagina’s. Hierop tonen we ook de mindere kanten van de wagens, zoals eventuele gebruikssporen. Hierdoor krijg je een betrouwbaar beeld van de Suzuki occasions die we aanbieden.

Bij auto.nl gaan we een stapje verder dan de rest. Garantie, pechhulp, apk keuringen en een onderhoudsbeurt, het is allemaal standaard bij de prijs inbegrepen. Verder zorgen we ervoor dat je nieuwe auto bij je op de stoep wordt gezet, zonder dat je bezorgkosten betaalt. Pas als je 100% blij bent, zijn wij dat ook.