Suzuki Swift

Suzuki Swift: nieuwe modellen en occasions

Ben je op zoek naar een nieuwe Suzuki of occasion? Dan hebben we bij auto.nl vast een geschikt model voor je. Of je nu op zoek bent naar een handgeschakelde auto of een automaat, grote kans dat je hier slaagt. Van ruime uitvoeringen voor het hele gezin tot stoere SUV’s om over ruigere terreinen te rijden. Met een breed aanbod van Suzuki is er bij auto.nl altijd wel een model te vinden die perfect bij je past.

Het Japanse automerk Suzuki werd opgericht in 1909 door Michio en Shunzo Suzuki. Aanvankelijk werden diverse producten ontwikkeld waaronder weefgetouw en wapens. In 1937 rolde de eerste kleine auto van de band, gebaseerd op de Austin Seven. Inmiddels is het bedrijf gegroeid tot een van de grootste voertuigproducenten wereldwijd. Dankzij een samenwerking met Volkswagen heeft Suzuki moderne autotechnologieën kunnen toepassen tegen lage kosten. Hierdoor worden zeer energiezuinige modellen geproduceerd die voor iedereen betaalbaar zijn.

Online bestellen

Bij auto.nl bestel je jouw nieuwe of tweedehands Suzuki eenvoudig online, met hetzelfde gemak waarmee je een pizza bestelt. We zetten de auto netjes bij je op de stoep zonder dat je bezorgkosten betaalt.

Uiteraard begrijpen we heel goed dat de online aanschaf van een auto best spannend kan zijn. Daarom vinden we het belangrijk om je een vertrouwd gevoel te geven. Hoe we dat doen? Ten eerste door altijd vaste prijzen te hanteren. Geen vervelende verrassingen achteraf dus. Daarnaast zijn we ook gewoon telefonisch bereikbaar, zodat je je aankoop rustig met ons kunt bespreken. Verder heb je altijd recht op een proefrit bij aflevering en 14 dagen bedenktijd. Bevalt jouw Suzuki toch niet? Dan halen we de wagen weer bij je op en krijg je het volledige aankoopbedrag teruggestort. Pas als je 100% tevreden bent, zijn wij dat ook.

Suzuki occasions kopen

Als je online een Suzuki occasion aanschaft wil je zeker weten dat deze van een goede kwaliteit is. Daarom bieden we gedetailleerde 360-graden foto’s op iedere modelpagina. Ook de mindere kanten van de auto’s zijn hier duidelijk op te zien. Zo krijg je een betrouwbaar beeld van de staat waar de occasion in verkeert. Daarnaast worden alle gebruikte auto’s bij binnenkomst grondig gecontroleerd op basis van onze 31-punten check. Van de lak tot de aandrijflijn, alles wordt uitvoerig nagelopen. Kies je voor een Suzuki occasion van auto.nl dan weet je zeker dat je er lang rijplezier van zult hebben. Bovendien gaan we bij auto.nl een stapje verder dan de rest. Garantie, pechhulp en keuringen, het is allemaal standaard inbegrepen bij de prijs zodat je volledig zorgenvrij van je nieuwe wagen kunt genieten.