Toyota Auris

Toyota Auris : nieuwe modellen en occasions

In 2007 introduceerde Toyota de eerste generatie Auris modellen, als opvolger van de Toyota Corolla. De eerste generatie Auris bestond uit drie- en vijfdeurs hatchbacks. Later werden ook de stationwagons op de markt gebracht onder de naam Touring Sports. Toyota staat uiteraard bekend om haar hybride-auto’s en daarom is er ook de Toyota Auris Hybrid. Enorm zuinig in gebruik en dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Neem eens een kijkje binnen het aanbod van auto.nl. Hier vind je naast de Toyota Auris Hybrid ook verschillende uitvoeringen van modellen als de Yaris, Aygo en Prius.

Online een Toyota Auris aanschaffen

Uniek aan auto.nl is dat je jouw nieuwe Toyota Auris of occasion gewoon van achter je pc bestelt, met hetzelfde gemak waarmee je online een broek koopt. We bezorgen de auto bovendien bij jou voor de deur af, zonder dat je bezorgkosten betaalt. Bij levering kun je direct een proefrit maken in jouw vertrouwde omgeving. Als de Auris bevalt, kan deze ter plekke op jouw naam over geschreven worden. Daarna heb je nog 14 dagen bedenktijd waarin je volledig aan je auto kunt wennen. Bevalt het model toch niet? Dan halen we deze weer bij je op en krijg je het gehele aankoopbedrag teruggestort.

De voordelen van auto.nl

Wij begrijpen bij auto.nl maar al te goed dat de online aanschaf van een auto wellicht nieuw voor je is. Daarom staan wij voor een transparante en open handelswijze. Zo hanteren wij altijd vaste prijzen zodat je weet waar je aan toe bent. Om je een betrouwbaar beeld van onze modellen te geven, gebruiken wij data en 360 graden foto’s. Op deze foto’s is ieder krasje of deukje goed te zien zodat je precies weet wat je koopt. Verder bieden we je vele andere voordelen. Zo krijg je bij aanschaf van jouw Toyota Auris occasion altijd één jaar gratis BOVAG garantie, vijf gratis apk’s, één jaar gratis pechhulp en een gratis onderhoudsbeurt na 5.000 kilometer.

31 punten check Uiteraard willen we occasions van betrouwbare kwaliteit leveren. Onze tweedehands auto’s worden daarom grondig nagekeken voordat we deze te koop aanbieden op onze site. Dit doen wij aan de hand van de 31 punten check. Hierbij wordt de auto van binnen en buiten volledig gecontroleerd. Kapotte en versleten onderdelen worden gerepareerd of waar nodig vervangen. Zo kunnen wij garanderen dat je minstens 15.000 kilometer kunt rijden zonder onderhoud. Dus ook als je een Toyota Auris occasion aanschaft bij auto.nl kun je rekenen op jarenlang rijplezier in een auto van uitstekende kwaliteit.