image/svg+xml Louwman Created with Sketch. icon-checked icon-document 5B3F2C90-278E-45DB-8AA9-3BD22C3DA5BC phone-icon icon-filter Louwman Created with Sketch. icon-readmore icon-dilevery 602D7FAA-55E3-474B-949F-2F504E2A2A55 Shape

Toyota Avensis

Toyota Avensis: nieuwe modellen en occasions

Ben jij op zoek naar een Toyota Avensis? Dan ben je bij auto.nl aan het juiste adres. Hier vind je namelijk een breed aanbod waar jouw droomauto misschien wel tussen zit. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een diesel of benzineauto? auto.nl heeft altijd een model die bij jou past. Bij ons koop je een auto zonder tussenkomst van een dealer. Dat betekent dus ook geen showroom met verkopers en zonder demo auto’s. Bij auto.nl koop je jouw nieuwe auto gewoon met het gemak waarmee je nieuwe schoenen bestelt. Zo houden wij jouw auto betaalbaar.

Over de Toyota Avensis

De Toyota Avensis werd eind jaren negentig geïntroduceerd als opvolger van de Toyota Carina E. De Toyota Avensis is van origine ontwikkeld voor de Europese markt en wordt gebouwd in het Verenigd Koninkrijk. De eerste generatie was beschikbaar in drie benzineversies en één (turbo)diesel. In 2000 onderging de Avensis een facelift.

Na het succes van de Toyota Avensis werd er in 2003 een tweede generatie geïntroduceerd. Deze was vooral op designvlak een vernieuwing, aangezien de vier motoren uit de eerste generatie werden overgenomen. In 2006 werd het uiterlijk van de tweede generatie onder handen genomen. De derde en voorlopig laatste generatie werd in 2008 op de markt gebracht. Deze derde generatie van de Avensis is leverbaar in een sedan en stationwagen. In 2012 onderging de Avensis opnieuw een facelift waarbij onder andere het front en de achterlichten werden vernieuwd.

Online auto bestellen, hoe werkt dat?

Online jouw Toyota Avensis bestellen, dat klinkt misschien raar. Bij auto.nl snappen we maar al te goed dat het online kopen van een auto enige twijfels met zich meebrengt. Daarom streven we naar een open en transparante werkwijze. Zo hanteren we altijd vaste prijzen en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Bovendien leveren we jouw nieuwe Avensis binnen vijf dagen geheel rijklaar bij je af. Vervolgens kun je direct een proefrit maken om jouw nieuwe auto voor de eerste keer te ervaren. Ben je tevreden na de testrit, dan wordt de auto direct op jouw naam overgeschreven. Daarna heb je alsnog 14 dagen bedenktijd waarin je volledig aan jouw Toyota Avensis kunt wennen. Bevalt de auto toch niet zo goed, dan kun je hem alsnog inruilen en storten wij het volledige aankoopbedrag terug.