Toyota Aygo

Uitstekende kwaliteit

De Toyota is al jaren een van de meest betrouwbare automerken in de branche. Toyota behoort tot de top 3 wereldwijd als het gaat om de meeste autoverkopen. Er worden jaarlijks ongeveer 10 miljoen auto’s geproduceerd. De eerste auto werd in 1936 geproduceerd en nog steeds staan de auto’s van Toyota bekend om hun betrouwbaarheid. Het kopen van een Toyota occasion is dan ook een veilige keuze. Met de introductie van de Prius in 1997 was Toyota de eerste die een hybride auto produceerde. Dit is hedendaags nog steeds de meest verkochte hybride auto.

Betrouwbare service

Bij auto.nl hebben we een uitgebreide keuze aan Toyota occasions. Hatchback-modellen als de Aygo, Auris en Yaris zijn een van de meest populaire modellen auto’s in Nederland. Dit komt door hun betrouwbaarheid en onverwoestbaarheid. Ze laten je nooit in de steek. Wilt u liever een groter model, bijvoorbeeld een stationwagen, dan is de Avensis de perfecte auto voor jou. Natuurlijk hebben wij ook een groot aanbod in Toyota hybrid occasions.

Online bestellen

Wil jij graag een occasion kopen? Een tweedehands Toyota is een auto die je niet snel in de steek laat. Het zijn veelzijdige auto’s, die als gezins- en bedrijfsauto dienst kunnen doen. Natuurlijk begrijpen wij dat een occasion online kopen een groot risico met zich meebrengt. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd om auto’s te controleren bij binnenkomst. Van de aandrijflijn tot de lak en het interieur, alles wordt gecheckt. Onderdelen met slijtage worden vervangen. Zo garanderen we dat je minimaal 15.000 kilometer kunt rijden zonder onderhoud. Eventuele krassen en deukjes worden duidelijk getoond op de foto’s zodat je precies weet wat je koopt en verrassingen achteraf voorkomt.