Toyota RAV4

Schitterende SUV

De Toyota RAV4 is een SUV die opvalt. Deze bolide levert nergens op in. Zowel in de stad als op de snelweg is het een heerlijke wagen. Ruim, zeer comfortabel en veilig. Het exterieur is heerlijk om te zien, maar wat dacht je van het interieur? Helemaal voor jou ontworpen, zodat jij het beste comfort ervaart. Niet alleen voor jou — ook de passagiers achterin hebben genoeg ruimte. Ook met brede schouders en lange benen. Dankzij de hoge zitpositie voelt het alsof je over de weg zweeft en alsof je volledige controle hebt. De RAV4 is een heerlijke combinatie van een stoer karakter met een verfijnde stijl en vooruitstrevende technologie.

Betrouwbare auto, dito service

Je wil natuurlijk weten wat je koopt. En zeker weten dat het betrouwbaar is. Daarom hebben wij Johan, onze operationeel manager. Johan zit al 20 jaar in het vak. Betrouwbaarder vind je ze niet. Hij kijkt of de Toyota RAV4 betrouwbaar genoeg is om aan jou te verkopen. Zo betrouwbaar, dat jij de eerste 15.000 kilometer maakt zonder een pitstop te maken voor onderhoud. Op 31 punten moet de wagen uitblinken, anders verkopen we ‘m niet. Heb je alle foto’s al bekeken? Als je daar geen krasje of deukje ziet, dan is de auto dus puntgaaf. Anders lichten we ze voor je uit. En wil je meer weten over de specificaties, een onderhoudsrapport of iets anders? Ons team zit voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Oh, en onderhandelen? Dat hoeft niet. Uit allerlei onderzoeken blijkt dat autokopers dat vervelend vinden. Dus de prijs die je ziet, is de laagste die we kunnen bieden. Inclusief alles, ook. Er komt geen cent meer bij. En die prijs is bij gebruikte auto’s gemiddeld 3% en bij nieuwe auto’s tot wel 9% lager dan bij ‘de gewone dealer’.

Een nieuwe Toyota RAV4, gewoon online besteld

Kiezen, klikken en karren maar. Je bestelt je Toyota RAV4 gewoon vanuit je luie stoel. En vervolgens zorgen wij ervoor dat je nieuwe bolide van je beeldscherm naar je voordeur komt. Binnen 5 werkdagen bezorgen we de RAV4 bij je thuis. Een goede proefrit maken? Graag zelfs. We rijden met je mee om je alle mooie snufjes uit te leggen en stellen ook je navigatiesysteem voor je in. Bevalt je auto? Dan zetten we hem meteen op jouw naam. Hoef je ook daar de deur niet voor uit. Kom je toch terug op je beslissing en voldoet de RAV4 niet aan je eisen? Als je dat binnen 14 dagen aan ons doorgeeft, dan halen we hem zonder lastige vragen weer bij je op. Je krijgt je aankoopbedrag volledig terug.