Toyota RAV4

Toyota RAV4: nieuwe modellen en occasions

De Toyota RAV4 werd in 1994 voor het eerst in Nederland op de markt gebracht. Een compacte SUV met een zeer hoog rijcomfort. Al snel werden meerdere generaties van de Toyota RAV4 geïntroduceerd. Inmiddels is dit model de meest verkochte SUV wereldwijd. RAV4 staat voor Recreational Active Vehicle met 4 wheel drive. Deze modellen bieden de voordelen als ruimte, overzicht en vierwielaandrijving van een SUV, gecombineerd met de wendbaarheid en zuinigheid van een compacte auto. Het interieur is zeer ruimtelijk en met name de latere generaties beschikken over zeer veel laadruimte.

Toyota RAV4 Hybrid

Toyota staat bekend om zijn vooruitstrevendheid en loopt daarom ook voor op het gebied van elektrisch rijden. Met de Prius liet Toyota in 1997 de eerste hybride auto van de band rollen. Ook de Toyota RAV4 is leverbaar met hybride aandrijving. Zo profiteer je dus van alle voordelen van elektrisch rijden en dat zonder gedoe met een oplaadstekker.

Uitstekende kwaliteit

Natuurlijk wil je ook weten wat je koopt. Met name bij de aankoop van een tweedehands Toyota RAV4 wil je een duidelijk beeld hebben van de staat waarin de auto verkeert. Daarom bieden we op onze site een reëel beeld van al onze auto’s. Van ieder model hebben wij nauwkeurige 360-graden foto’s waarop ieder detail goed te zien is. Bovendien worden alle occasions grondig nagelopen zodra ze bij ons binnenkomen. Iedere gebruikte auto wordt van binnen tot buiten op 31 punten gecontroleerd. Kapotte onderdelen worden gerepareerd of, indien nodig, vervangen. Hierdoor zijn alle Toyota RAV4 occasions van uitstekende kwaliteit waar je jarenlang rijplezier van zult hebben.

Online bestellen: Hoe werkt dat?

Online een Toyota RAV4 bestellen met hetzelfde gemak waarmee je een pizza bestelt. Klinkt spannend, niet waar? Dat vinden wij bij auto.nl ook. Om het wat minder spannend te maken wordt de auto pas overgeschreven nadat je bij de levering een proefrit hebt kunnen maken. Daarna heb je altijd nog een bedenktermijn van 14 dagen. Bevalt de auto toch niet? Dan halen we deze weer bij je op en krijg je het volledige aankoopbedrag binnen vijf dagen teruggestort.