Coronavirus Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, nemen wij maatregelen rond de bezorging van auto’s.Meer informatie

Toyota Toyota Camry

Hoogwaardige hybride

Breng je het beste van twee werelden als ‘sedan’ en ‘hybride’ samen en je komt uit bij de Toyota Camry. Deze sedan laat menig hart sneller kloppen en verzwaart nogal eens een rechtervoet. Ook het oog laat de Camry niet onberoerd. Het design is zowel van binnen als van buiten van het hoogste niveau. Ook de technologie is om van te smullen. Toyota Safety Sense is je persoonlijke rij-assistent. Je wordt gewaarschuwd voor mogelijke aanrijdingen en als je net dat belangrijke verkeersbord hebt gemist, heeft je Camry het gewoon gezien. Het resultaat? Altijd ontspannen de weg op. Heerlijk. De Camry is niet voor iets al tientallen jaren één van de meestverkochte auto’s in Amerika.

Ontspannen een auto kopen

Het is soms een gedoe, een auto kopen. Naar de auto kijken, onderhandelen met de verkoper, snel moeten beslissen. Daar doen wij dus niet aan. Hoewel, naar je auto kijken mag natuurlijk altijd. Bij de specifieke Camry waar je je zinnen op hebt gezet, zie je waar hij staat. Wel zo handig. Onderhandelen is niet nodig, want de prijs die je in de webshop ziet, is de prijs die je betaalt. Geen cent meer. De prijs houden we lekker laag: gemiddeld betaal je 3% minder voor gebruikte auto’s en tot wel 9% minder bij gloednieuwe auto’s. Dat is mooi meegenomen. Het gevoel dat je binnen een paar tellen moet beslissen? Niet nodig. Slaap er een nachtje over, stel al je vragen en koop je auto zoals jij het wil.

Je favoriete Camry gekozen?

Is het je gelukt je favoriete Camry te vinden? Mooi. Zodra jij bestelt, gaan wij voor je aan de slag. Binnen 5 werkdagen staan wij met je Camry op de stoep. Zorg jij dat je dan klaar staat voor je proefrit? Natuurlijk rijden we graag met je mee om alle technische snufjes uit te leggen. Camry goedgekeurd? Dan zetten we ‘m meteen op jouw naam. Wel zo makkelijk. Goed om te weten: je hebt 14 dagen de tijd om te ontdekken of dit echt de auto is die bij je past. Mocht je tot de conclusie komen dat het niet zo is, dan halen we ‘m zonder gedoe weer bij je op. En het volledige aankoopbedrag staat zo snel mogelijk weer op je rekening.