Coronavirus Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, nemen wij maatregelen rond de bezorging van auto’s.Meer informatie

Toyota Verso

Toyota Verso

In 1997 bracht Toyota de Corolla Verso op de markt in Japan. Daarmee was het de eerste compacte MPV van Toyota. In 2002 werd de Corolla Verso ook in Europa verkocht. Het duurde tot 2004 voordat de eerste versie speciaal voor de westerse markt ontwikkeld werd. In 2007 onderging de Corolla Verso een facelift en werd de Verso een opzichzelfstaand model van Toyota. Sindsdien zijn er vele generaties uitgebracht, waaronder de Comfort, Business en Skyview Edition. De Verso wordt geproduceerd met vijf of zeven zitplaatsen. Bij de uitvoeringen met zeven zitplaatsen kan de derde rij stoelen ingeklapt worden, waarbij extra bagageruimte ontstaat.

Uitstekende kwaliteit

Bij auto.nl vind je zowel nieuwe modellen als occasions van de Toyota Verso. Zo vind je dus hoe dan ook de auto die je zoekt. Om de kwaliteit van onze occasions te waarborgen, worden alle tweedehands modellen bij binnenkomst grondig gecontroleerd. Dit gebeurt op basis van onze 31 punten check waarbij de auto’s van binnen tot buiten uitvoerig nagelopen worden. Defecte onderdelen worden direct gerepareerd of vervangen.

Eenvoudig online bestellen bij auto.nl

Online een auto bestellen met hetzelfde gemak waarmee je een pizza bestelt? Dat is de kracht van auto.nl. Wij begrijpen dat het misschien vreemd voor je klinkt. Daarom doen wij er alles aan om jouw een reëel beeld te geven van al onze modellen. Met behulp van onze 360-graden foto’s kun je precies zien in welke staat de Toyota Verso occasions verkeren. Als je jouw droomauto gevonden hebt kun je deze eenvoudig thuis laten bezorgen op een dag die jou het beste uitkomt. Bij levering kun je direct een proefrit maken. Pas als jij helemaal tevreden bent, wordt de auto op jouw naam overgeschreven. Bovendien heb je dan nog 14 dagen bedenktermijn zodat je volledig aan jouw Toyota Verso kunt wennen. Mocht de auto toch niet bevallen, dan halen wij deze weer kosteloos bij je op en krijg je het volledige aankoopbedrag terug.