Toyota Verso S

Toyota Verso-S: nieuwe modellen en occasions

De Toyota Verso-S werd in 2011 geïntroduceerd in Europa als opvolger van de Toyota Verso. Deze MPV heeft een compacte bouwvorm met een lengte van slechts 4 meter en een breedte van ongeveer 1,70 meter. Doordat de Verso-S een relatief lange wielbasis heeft van 2,55 meter, is de binnenruimte zeer efficiënt ingericht. Dit resulteert in veel zitcomfort op zowel de voorstoelen als op de achterbank. De Toyota Verso-S is hierdoor uitermate geschikt voor de gemiddelde Europeaan.

Zowel nieuwe modellen als occasions

Of je nu op zoek bent naar een nieuw model of een occasion, bij auto.nl vind je de auto die bij jou past. Om de kwaliteit van de Toyota Verso-S occasions te waarborgen, worden alle tweedehands wagens bij binnenkomst uitvoerig gecontroleerd. Dit gebeurt aan de hand van onze 31 punten check. Hierbij worden de tweedehands auto’s van binnen tot buiten grondig nagelopen waarbij versleten of defecte onderdelen direct gerepareerd of vervangen worden. Dus ook in een Toyota Verso-S occasion van auto.nl ga je met een veilig gevoel de weg op.

Online bestellen bij auto.nl

Bij auto.nl bestel je een Toyota Verso-S eenvoudig online, met hetzelfde gemak waarmee je een pizza bestelt. Met behulp van onze 360-graden foto’s krijg je een reëel beeld van al onze modellen. Ook kun je online een virtuele proefrit maken. Zo weet je dus precies wat je aanschaft. Heb je jouw ideale droomauto gevonden? Dan kun je die met een paar muisklikken gratis thuis laten bezorgen. Verder heb je de keuze om vooraf te betalen óf op het moment van levering. Bovendien kun je direct een proefrit maken in jouw Toyota Verso-S. Pas als je helemaal overtuigd bent, wordt de auto op jouw naam overgeschreven. Daarna heb je altijd nog een bedenktermijn van 14 dagen. Toch niet helemaal tevreden? Dan halen we de Verso-S kosteloos bij je op en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

De voordelen van auto.nl

  • Eenvoudig online bestellen
  • Gratis levering
  • Gratis onderhoudsbeurt na 5000 km
  • 5 gratis APK’s
  • 1 jaar BOVAG garantie
  • 1 jaar gratis pechhulp
  • 14 dagen bedenktijd