Toyota Yaris

Toyota Yaris

Toyota is al jarenlang een van de meest betrouwbare automerken. Wereldwijd behoort Toyota tot de top 3 als het gaat om de meeste verkopen. In 1999 werd de Toyota Yaris geïntroduceerd. Een compacte hatchback en beschikbaar als 3-deurs en 5-deurs. Dit model was van begin af aan een enorme hit. Er zijn daarom inmiddels meerdere generaties van de Yaris op de markt gebracht. De betrouwbaarheid, het rijdcomfort en het design van de Toyota Yaris maakt dit tot een van de populairste auto’s in zijn klasse. Dus ook wanneer je een tweedehands Toyota Yaris koopt, weet je zeker dat je goed zit. Naast de Toyota Yaris vind je bij auto.nl ook vele andere populaire modellen als Aygo, Auris en Prius.

Toyota staat bekend om vooruitstrevendheid. Met de introductie van de Prius in 1997 was Toyota het eerste automerk dat een hybride auto van de band liet rollen. In navolging hiervan is in 2012 ook de Toyota Yaris met een extra elektromotor ontwikkeld; de Yaris Hybrid. Ook deze is te vinden bij auto.nl.

Perfecte kwaliteit

Om de kwaliteit van de Toyota Yaris occasions te waarborgen, worden alle modellen uitvoerig getest wanneer ze bij ons binnenkomen. Dit gebeurt aan de hand van onze 31 punten check. Onderdelen die versleten zijn of niet meer naar behoren werken worden direct vervangen. Zo kunnen wij garanderen dat je lange tijd met plezier zult rondrijden in jouw tweedehands Toyota Yaris.

Uniek aan auto.nl is dat je jouw Toyota Yaris eenvoudig online bestelt, zonder de tussenkomst van een dealer. Een auto bestel je bij ons dus met hetzelfde gemak waarmee je online een spijkerbroek koopt. Uiteraard begrijpen wij maar al te goed dat dit misschien nieuw voor je is. Daarom staan we voor een open en transparante aanpak. Om je een reëel beeld te geven van onze modellen gebruiken we 360 graden foto’s. Eventuele gebruikssporen zijn hier duidelijk op te zien. Bovendien hanteren we vaste prijzen zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Wel zo eerlijk toch?

Bestel online

Heb je jouw favoriete model gevonden? Dan kun je deze met een paar muisklikken bij je thuis laten bezorgen. Je hebt daarbij de keuze om pas te betalen bij de levering. Tevens kun je direct een proefrit maken wanneer de auto afgeleverd wordt. Als je helemaal overtuigd bent, kan de auto ter plekke op jouw naam overgeschreven worden. Vervolgens heb je altijd nog een bedenktermijn van 14 dagen waarin je volledig aan je Toyota Yaris kunt wennen. Mocht de auto toch niet bevallen dan komen we hem weer bij je ophalen en krijg je het volledige aankoopbedrag teruggestort. En alsof dat nog niet genoeg is doen we er nog één jaar BOVAG garantie, vijf gratis apk’s, 1 jaar gratis pechhulp en een gratis onderhoudsbeurt na 5.000 kilometer bij.