Volkswagen Golf

Dé hatchback voor iedereen

Iedereen kent de Volkswagen Golf. Herkent, ook. De Volkswagen Golf is namelijk het meest verkochte automodel ooit: over de hele wereld zijn er meer dan 35 miljoen van de band gerold. Inmiddels is het al de 8e generatie sinds 1974. En al generaties lang heeft hij dezelfde herkenbare vormgeving. De Golf is comfortabel, sportief, populair en een blijvend succes. Hij is in een aantal uitvoeringen leverbaar: van de krachtigste (R) tot de sportiefste (GTI). Welke uitvoering je ook kiest: de Golf is altijd compleet. Handig gebruik van ruimte, mooie afwerking en slimme technologie. Over ruimte gesproken: de achterbank is ruim zat. En in de achterbak passen makkelijk twee grote koffers en een kleinere. De wagen heeft een soepele vering en glijdt over de snelweg. Kortom: iedereen voelt zich thuis in een Golf.

Zeker weten dat je een goede Golf scoort

Zoek je geen slag in de rondte naar de perfecte Golf. Via auto.nl shop je ‘m namelijk gewoon online. Wat voor voordeel dat heeft? Meerdere. Je betaalt namelijk altijd minder via onze webshop dan bij een ‘gewone’ dealer. Doordat wij geen showrooms hebben en geen bijbehorende verkopers die een riant salaris krijgen, besparen wij op onze kosten. En dat is in jouw voordeel. Voor gebruikte auto’s betaal je gemiddeld 3% minder en een gloednieuwe Golf is tot 9% goedkoper. Is dat even mooi meegenomen. Maar ja, hoe weet je dan zeker dat je een goede Golf koopt? Dat zoekt Johan voor je uit. Al voordat de Golf in onze webshop verschijnt. Johan checkt alle auto’s. Dat doet hij al ruim 20 jaar. Zijn scherpe blik ziet het meteen als er iets aan de Golf mankeert. En dat lost hij dan dus meteen op. Alles zodat jij de eerste 15.000 kilometer heerlijk over de (linker)baan glijdt, zonder onderhoud.

Niet goed, Golf en geld terug

Is de Golf voor jou geen hole-in-one? Dan nemen wij de Golf terug. En jij krijgt natuurlijk je aankoopbedrag weer netjes op je rekening. Hoe dat allemaal werkt? Na je bestelling bezorgen we binnen 5 werkdagen je auto bij je thuis. Of ergens anders. Wat jij wil. Je maakt een proefrit in je eigen omgeving en beslist. Scoort de Golf goed? Dan zetten we ‘m direct op jouw naam. Zelfs dan zit je nog nergens definitief aan vast. Binnen 14 dagen heb je het recht om de Golf kosteloos terug te geven. We stellen geen lastige vragen, behalve wanneer we de auto bij je op mogen halen. Vervolgens krijg jij je aankoopbedrag gewoon terug.

Onze andere modellen