image/svg+xml Louwman Created with Sketch. icon-checked icon-document 5B3F2C90-278E-45DB-8AA9-3BD22C3DA5BC phone-icon icon-filter Louwman Created with Sketch. icon-readmore icon-dilevery 602D7FAA-55E3-474B-949F-2F504E2A2A55 Shape

Volkswagen Passat

De Passat: altijd goed

De Passat siert het straatbeeld al jaren. Hij werd in 1973 geïntroduceerd, en inmiddels zijn er in Nederland zo’n 275.000 van verkocht. En dat is niet voor niets. Want of je nou een zakelijke afspraak hebt of met je gezin of vrienden op pad gaat: deze stijlvolle, betrouwbare auto met tijdloos design heeft ruimte genoeg en high-tech systemen die je helpen moeiteloos aan te komen op je bestemming. Kortom: een fijne, luxe wagen waar je je comfortabel in voelt. Volkswagen houdt wel van een beetje innoveren, dus de Passat is goed met zijn tijd meegegaan. Hij is er als sedan en als stationwagen. Ook is er de GTE-variant, die deels elektrisch is. De huidige uitvoering bestaat sinds 2014.

Onze service: ook altijd goed

Een nieuwe (of gebruikte) auto kopen is soms best lastig. Hoe weet je nou zeker dat je een goede bak koopt en dat je niet bij een malafide handelaar op de stoep staat? Nou, door je auto via auto.nl te kopen. Wij hebben namelijk Johan. Operationeel manager en al 20 jaar getraind in het controleren van auto’s. Johan is op een missie: iedereen koopt een auto die betrouwbaar is. Elke auto die bij ons in de webshop staat, is langs Johan gegaan. Hij controleert de bolide op maar liefst 31 punten en vervangt alles wat niet in de haak is. Dat is handig, want dat betekent dat we jou beloven dat je eerste 15.000 kilometers rijdt zonder onderhoud. En als er ooit wel iets met je auto aan de hand is, staan de deuren van meer dan honderd servicecentra wagenwijd voor je open. Verspreid over heel Nederland, dus er is er altijd wel eentje in de buurt.

Je Passat gewoon bij je thuisbezorgd

Heb je de Passat uitgekozen die je wilt? Dan nemen we contact met je op en maken een afspraak om je Passat te bezorgen. Bij je thuis, op je werk of waar in Nederland dan ook. Zodra we met de auto voor je neus staan, is het jouw beurt een proefrit te maken. Is de Passat precies wat je ervan verwachtte? Dan zetten we hem direct op jouw naam. Hoef je ook daar de deur niet voor uit. Kom je binnen 14 dagen toch tot de conclusie dat de Passat niet helemaal aan je wensen voldoet? Geef het aan ons door, dan halen we hem gewoon weer op. En ja, je krijgt je volledige aankoopbedrag terug.