Volkswagen Passat

De Passat: altijd goed

De Passat siert het straatbeeld al jaren. En dat is natuurlijk niet voor niets. Niet dat ‘ie niet veranderd is. Volkswagen is niet vies van een beetje innoveren, dus de Passat is goed met zijn tijd meegegaan. Je maakt er dan ook een prima sier mee; of je nou naar een zakelijke afspraak gaat of met je gezin of vrienden op pad gaat. De Passat is een stijlvolle, betrouwbare sedan. Een tijdloos design, ruimte genoeg en van die heerlijke high-tech systemen die je helpen moeiteloos aan te komen op je bestemming. De Volkswagen Passat is een fijne, luxe wagen waar je je heel comfortabel in voelt.

Onze service: ook altijd goed

Een nieuwe (of gebruikte) auto kopen is soms best lastig. Hoe weet je nou zeker dat je een goede bak koopt en dat je niet bij een malafide handelaar op de stoep staat? Nou, door je auto via auto.nl te kopen. Wij hebben namelijk Johan. Operationeel manager en al 20 jaar getraind in het controleren van auto’s. Johan is op een missie: iedereen koopt een auto die betrouwbaar is. Elke auto die bij ons in de webshop staat, is langs Johan gegaan. Hij controleert de bolide op maar liefst 31 punten en vervangt alles wat niet in de haak is. Dat is handig, want dat betekent dat we jou beloven dat je eerste 15.000 kilometers rijdt zonder onderhoud. En als er ooit wel iets met je auto aan de hand is, staan de deuren van meer dan honderd servicecentra wagenwijd voor je open. Verspreid over heel Nederland, dus er is er altijd wel eentje in de buurt.

Je Passat gewoon bij je thuisbezorgd

Heb je de Passat uitgekozen die je wil? Heel goed. We nemen contact met je op en maken een afspraak om je Passat te bezorgen. Bij je thuis, op je werk of ergens anders waar jij het fijn vindt. Zolang het in Nederland is en er koffie voorhanden is, vinden wij het prima. Zodra we met de auto voor je neus staan, is het jouw beurt een proefrit te maken. Is de Passat precies wat je ervan verwachtte? Mooi zo. Dan zetten we hem direct op jouw naam. Hoef je ook daar de deur niet voor uit. Kom je binnen 14 dagen toch tot de conclusie dat de Passat niet helemaal aan je wensen voldoet? Geef het aan ons door, dan halen we hem gewoon weer op. En ja, je krijgt je volledige aankoopbedrag terug.

Onze andere modellen