Volkswagen Polo

De echte allemansvriend

Waar je ook kijkt: je ziet ongetwijfeld ergens een Volkswagen Polo. De Polo, het kleine broertje van de Golf, kwam in 1975 op de markt. Inmiddels zijn er al bijna 400.000 exemplaren verkocht in Nederland. De wagen is populair en dat is natuurlijk niet voor niets. De Polo sleept al jarenlang prijzen binnen en is vandaag de dag veelzijdiger en sportiever dan ooit. Veiliger ook, want de Polo is bekroond met de hoogste score bij de crashtest. Toch een lekker gevoel. Hoewel de Polo geen bijzonder opvallend design heeft, valt het grote publiek ervoor. Of misschien wel juist daardoor. De compacte auto is vaak een eerste auto, voor zowel mannen als vrouwen. Een prima wagen waar je altijd en overal mee voor de dag kan komen. Het fijnste? Vrijwel iedereen vindt meteen zijn weg in deze auto. Comfortabel, niet ingewikkeld en een redelijke bagageruimte. Een echte allemansvriend.

Superieure service

Doordat de Volkswagen Polo zo populair is, is het aanbod van tweedehands Polo’s ook énorm. Verzeker jezelf ervan dat je een betrouwbare en goede auto koopt. Gesjoemel met de kilometerstand en onderhoudshistorie komt namelijk nogal eens voor. Bij auto.nl hebben we Johan. Operationeel manager met meer dan 20 jaar ervaring in het vak. Bijna elke auto heeft hij al gecontroleerd. En dankzij zijn ervaring weet jij zeker dat je een perfecte Polo koopt.

Ben je benieuwd hoe je toekomstige Polo eruitziet? De foto’s die wij maken verhullen niets. Geen stiekeme deuk op een schaduwplek. We lichten de deukjes en krasjes juist voor je uit, zodat we precies weet wat je in huis haalt. Of nou ja, op je oprit. Dankzij 360-graden-fotografie loop je het gebruikelijke rondje om de auto, maar dan digitaal. Zo ben je helemaal op de hoogte van de looks van je nieuwe bolide.

Bestel je Polo gewoon online

Dankzij het grote aanbod aan Polo’s, is de kans groot dat er eentje bij jou in de buurt te koop staat. En dat je meerdere afspraken maakt om de beste deal te scoren. Wist je dat je via auto.nl bijna altijd het goedkoopst uit bent? Gebruikte auto’s zijn gemiddeld 3% goedkoper en nieuwe auto’s tot wel 9%. Bijkomend voordeel: bij auto.nl heb je 14 dagen bedenktijd. Bevalt je Polo om wat voor reden dan ook niet? Als je het ontdekt tijdens je proefrit bij de gratis thuisbezorging, dan nemen we de auto gewoon weer mee. Heb je binnen 14 dagen na aflevering besloten dat het toch niet jouw bolide is? Dan halen we de Polo geheel gratis op. Je aankoopbedrag staat dan zo snel mogelijk weer op jouw bankrekening.

Onze andere modellen