image/svg+xml Louwman Created with Sketch. icon-checked icon-document 5B3F2C90-278E-45DB-8AA9-3BD22C3DA5BC phone-icon icon-filter Louwman Created with Sketch. icon-readmore icon-dilevery 602D7FAA-55E3-474B-949F-2F504E2A2A55 Shape

Volkswagen Tiguan

Stoere, stijlvolle SUV

De Volkswagen Tiguan is populair. Een populaire SUV, welteverstaan. Heel veel ruimte, minstens zo veel comfort en oogstrelend design. Robuust, krachtig, veelzijdig. Dat zijn toch wel de trefwoorden die de Tiguan omschrijven. Met 1655 liter aan bagageruimte kan je je halve huisraad meenemen op vakantie. Geen gedoe met volle handen en de achterklep dicht gooien, want die sluit automatisch. Openen trouwens ook, met één simpele voetbeweging. De Tiguan is een knap staaltje werk. Met hoogwaardige kwaliteit is het een wagen waarmee je gezien wil worden. En dan rijdt ‘ie ook nog eens lekker. Wat wil een mens nog meer?

Service waar je stijl(vol) van achterover slaat

Een nieuwe (of tweedehands) auto kopen is best spannend. Welke kies je? En waar koop je hem? En hoe weet je of je een goede Tiguan koopt? Daar heeft operationeel manager Johan een antwoord op. Hij checkt namelijk de auto’s voordat wij ze verkopen. Op maar liefst 31 punten. Pas als alles helemaal goed is, mag de auto in onze webshop. Maar niet voordat we ‘m uitgebreid gefotografeerd hebben. Dat ene krasje? Dat poetsen we niet weg, maar vergroten we voor je uit. Alles zodat jij weet wat je koopt. Bij ons hoef je ook niet binnen een uur te beslissen. Een nachtje slapen over de aankoop van je Tiguan? Dat mag. Vragen over deze specifieke auto? Stel ze. Ons team zit voor je klaar om ze te beantwoorden. Oh, en die prijs? Wat op de website staat, betaal je. Geen cent meer. Die prijs is namelijk al gemiddeld 3% lager bij gebruikte auto’s en tot wel 9% op nieuwe bolides. auto.nl heeft geen dure showrooms en dite verkopers en van dat voordeel profiteer jij. En je portemonnee.

Tiguan waar je van op aan kan

Is je keus gevallen op een Tiguan? Gefeliciteerd. We bezorgen de auto binnen 5 werkdagen bij je thuis. Of op je werk. Net wat jou uitkomt. Vervolgens maak je een proefrit. We rijden graag met je mee — om te genieten, maar ook om je alles over deze bolide uit te leggen. Bevalt ‘ie? Dan zetten we hem gelijk op jouw naam. Je hebt dan nog 14 dagen bedenktijd. Als je Tiguan toch niet aan je eisen voldoet, halen we hem gewoon weer bij je op. Zonder lastige vragen te stellen. En je krijgt je volledige aankoopbedrag gewoon terug.