Volkswagen Touran

Multifunctioneel voor veel

Op zoek naar een auto waar je met wel 7(!) passagiers in kan? Het is de Touran. Deze auto is voor de grootse genieters. Als bestuurder geniet je van een comfortabele, hoge zit. Je passagiers zijn je ook dankbaar — die hebben meer dan genoeg beenruimte. De Volkswagen Touran is niet alleen een ruimte auto, hij is ook nog eens veilig en van alle gemakken voorzien. Met wifi aan boord, smartphone-integratie en airconditioning, wil je eigenlijk nooit meer je auto uit. Wat ook zo’n verademing is? Met je voet je achterklep openen. Nooit meer gedoe als je je handen vol hebt. Met de Touran ben je echt van alle gemakken voorzien.

De Touran, net zo gemakkelijk als je auto online bestellen

Voor mensen die van de Touran én dus van gemak houden, is auto.nl een heuse uitkomst. Je bestelt je auto gewoon online. En dan zorgen we er ook nog eens voor dat ‘ie op (niet zo) magische wijze op je oprit verschijnt. We bezorgen je Touran namelijk gewoon bij je thuis. Of waar je maar wil. Je hebt alle tijd en ruimte om je Touran uit te zoeken. Bij ons zit er geen druk op. Heb je vragen over je auto? Het hele team staat al in de startblokken om ze te beantwoorden. En twijfel je of je wel een betrouwbare auto koopt? Dan mag je operationeel manager Johan aan zijn jasje trekken. Hij controleert namelijk alle auto’s op maar liefst 31 punten. Ziet hij ook maar iets wat niet 100% aan de eisen voldoet? Dan vervangt hij het meteen. Want we beloven jou graag dat je de eerste 15.000 kilometers rijdt zonder een pitstop te hoeven maken voor onderhoud. Dat is nog eens lekker de weg op gaan.

Met gemak bij je thuisbezorgd

De tijd dat je de deur uit moest voor het kopen van je Touran, is geweest. Je bestelt ‘m online en wij zorgen ervoor dat hij van je beeldscherm naar je oprit komt. Dat is handig. Zodra we aanbellen, spring jij de auto in voor je proefrit. Als de Touran helemaal bevalt, is ‘ie officieel van jou en zetten we hem op jouw naam. Wel zo makkelijk. En zelfs dan zit je er nog niet volledig aan vast. Kom je er binnen 14 dagen achter dat de auto net niet helemaal aan je wensen voldoet? Als je het ons laat weten, halen we de bolide weer bij je op. Zonder lastige vragen, zonder gedoe. En ja, je krijgt het volledige aankoopbedrag gewoon terug.

Onze andere modellen