Volkswagen Up!

Klein van stuk, groots in ruimte

De Volkswagen up! is eigenlijk één grote verrassing. Hij oogt klein, maar vergis je niet. Doordat de motor compact is, is er genoeg ruimte voor vier volwassenen én bijbehorende bagage. Toegegeven: je gaat er heus niet vijf weken mee op reis met dat aantal mensen. Maar even naar de stad om inkopen te doen, is prima te doen. Deze stadsauto voelt zich sowieso erg thuis in welk centrum dan ook. De up! is niet alleen slim in ruimte, maar ook in de functies. Sluit je smartphone aan op je bolide en je hebt in één klap een compleet navigatie- en multimediasysteem.

Onze service is ook groots

Een auto kopen is best een beetje spannend. Daarom maken we het simpel en veilig. Verzeker jezelf van een betrouwbare en goede auto, want dat is waar het om draait. Operationeel manager Johan checkt alle auto’s voordat we ze verkopen. Dat doet hij al 20 jaar, dus hij weet wat hij doet. Twijfel je toch nog een beetje of de up! wel jouw ding is? Je hoeft niet meteen te beslissen. En heb je vragen? Dan zit ons team voor je klaar om ze te beantwoorden. Vragen of het ‘ietsje goedkoper kan’ is trouwens niet nodig. De prijs die je ziet is de prijs die je betaalt. Geen extra kosten voor rijklaar maken en geen rekening voor de bezorging van je nieuwe bolide. Goed om te weten: de prijs ligt gemiddeld 3% lager bij gebruikte auto’s en tot wel 9% bij nieuwe auto’s.

Hup, van de bank in je up!

Je hoeft de deur niet uit om een nieuwe up! te kopen. We bezorgen je bolide binnen 5 werkdagen bij je thuis. Of ergens anders. Wat voor jou handig is. Je maakt een proefrit en beslist of de auto helemaal aan je wensen voldoet. Dacht je eerst van wel en kom je er later toch op terug? Binnen 14 dagen halen we de up! weer bij je up, eh, op. Zonder lastige vragen of gedoe. En jij krijgt natuurlijk je volledige aankoopbedrag terug.

Onze andere modellen