Volvo Volvo V70

20 jaar lang was het dé Volvo

De Volvo V70 is een hogere middenklasser die al sinds 1996 bestaat. De ‘V’ staat voor ‘versatility’, wat ‘veelzijdigheid’ betekent. De ‘70’ slaat op de grootte. Het is een populaire auto, waar zelfs de politie langere tijd gebruik van maakte. De sneller V70’s waren goed geschikt voor snelwegpatrouille, dus ook in Zweden, Groot-Brittannië en België kwam je hier geregeld een agent in tegen. Hetzelfde geldt voor de 850, V50, S60 en S70. Inmiddels is er een einde gekomen aan de productie van de V70 — hij is vervangen door de 90-serie. Twintig jaar lang was het dé Volvo, maar de gewilde en praktische Volvo V70 is nu alleen nog als occasion verkrijgbaar.

De betrouwbaarste occasions: Volvo V70

De Volvo V70 is altijd een populaire auto geweest en dat is ‘ie nu als occasion nog steeds. Het aanbod is enorm en dan snappen we dat je soms door de bomen het betrouwbaarheidsbos niet meer ziet. Daarom hebben wij Johan. DIe controleert alles. De onderhoudshistorie, kilometerstanden, versnellingsbak, elektrische systemen en meer — 31 punten in totaal. Pas als hij de auto vol vertrouwen aan zijn moeder durft te verkopen, zetten wij hem in de webshop. Op de pagina van de specifieke Volvo die jij op het oog hebt, vind je foto’s die niets verhullen én de plek waar de V70 nu staat. Wil je ‘m even in het echt bekijken? Dat kan altijd.

Je V70 gewoon online besteld

Er staat heus een V70 bij jou in de buurt te koop. Meerdere afspraken maken, onderhandelen, de beste deal vinden en de gok wagen dat je een betrouwbare bolide aan de (trek)haak hebt geslagen. Via auto.nl hoeft dat niet. Je bestelt je V70 gewoon online, je weet zeker dat je niet te veel betaalt én je weet dat je een betrouwbare auto hebt. Goed om te weten: gebruikte V70’s zijn gemiddeld 3% goedkoper dan bij de ‘gewone dealer’. Bijkomend voordeel: bij auto.nl heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Bevalt je V70 toch niet, na je proefrit? Geef het binnen 2 weken aan ons door, dan halen we je Volvo gewoon weer op. Zonder morren. En je aankoopbedrag krijg je volledig terug.