Volvo V90

Het nieuwe vlaggenschip

Zweden: het land van IKEA en Volvo. In 1926 werd het bekende merk opgericht en een jaar later werd de eerste auto geproduceerd: de Volvo ÖV4. Sinds 2010 is het merk in Chinese handen en de grootste fabriek staat in Gent. Over fabrieken gesproken: in 2020 wil het automerk maar liefst 800.000 Volvo’s produceren. Het merk staat met name bekend om de ruime auto’s, zoals de V60, de V70 en de V90. De auto’s van Volvo zijn betrouwbaar, gewild en veelzijdig. Het merk ontwerpt auto’s met de mens en de veiligheid op de eerste plaats en ze werken aan een elektrische toekomst. In 2019 stond het merk maar liefst drie keer in de lijst van 35 populairste auto’s, met de Volvo XC40, Volvo V60, de Volvo V40.

De betrouwbaarste bolide met dito service

Veel mensen vinden het hebben van een nieuwe auto heel leuk, maar het kopen wat minder. Op bezoek bij verschillende dealers, onderhandelen of de gok wagen via een verkoophoek op Facebook. Via auto.nl bestel je je auto veilig en gemakkelijk online. Binnen 5 dagen bezorgen we je Volvo bij je thuis — of ergens anders, als dat beter uitkomt en het in Nederland is. Je hebt dan 14 dagen de tijd voor een uitgebreide proefrit. Kom je er binnen 2 weken achter dat de Volvo toch niet bevalt, dan halen we ‘m gratis en zonder morren bij je op. Het aankoopbedrag krijg je vervolgens volledig teruggestort. Over het aankoopbedrag gesproken: gebruikte Volvo’s zijn bij auto.nl gemiddeld 3% goedkoper en nieuwe auto’s gaan tot wel 9% goedkoper de deur uit.

Je V90 van je scherm naar je stoep in 5 dagen

Volvo’s zie je overal — het is nu eenmaal een heel populair merk. Dat betekent ook dat het aanbod van Volvo occasions groot is. Hoe weet je dan of je de juiste op de kop tikt? Koop je je tweedehands Volvo via auto.nl, dan weet je zeker dat je een betrouwbare bolide koopt. Al onze occasions testen we op maar liefst 31 punten. En met ‘we’ bedoelen we Johan, onze operationeel manager. Van de geur tot de gordel en van de ruitenwissers tot de remmen, alles is in topconditie. Daarom garanderen we je ook dat je minimaal 15.000 kilometer kunt rijden zonder onderhoud. En mocht er toch iets met je auto zijn, dan staan de deuren van meer dan 100 servicepunten wagenwijd voor je open. Verspreid over heel Nederland, dus er is er altijd wel eentje dichtbij.

Onze andere Volvo-modellen