Louwman Created with Sketch. icon-checked icon-document 5B3F2C90-278E-45DB-8AA9-3BD22C3DA5BC phone-icon Louwman Created with Sketch. icon-filter icon-readmore Shape icon-dilevery 602D7FAA-55E3-474B-949F-2F504E2A2A55

Volvo V90

Het nieuwe vlaggenschip

Wie ‘Volvo’ hoorde, dacht altijd meteen aan de V70. Maar in 2016 stopte de productie van deze populaire en gewilde bolide. De V70 is vervangen door de 90-serie, waardoor nu de V90 het nieuwe vlaggenschip is van het Zweedse merk. De V90 doet het ‘lekker anders’, onder andere doordat de achterkant niet meer zo kenmerkend recht is. Wat wel hetzelfde is gebleven: de enorme ruimte, een strak en luxe interieur en de veelzijdigheid. De Volvo V90 is ook leverbaar als plug-in hybrid, sedan en cross country. Velen vinden de V90 prachtig om te zien, de bagageruimte is enorm en het interieur bestaat uit luxe materialen.

De betrouwbaarste bolide met dito service

Bij auto.nl bestel je je V90 gewoon online. Net zo makkelijk als je boodschappen, de pizza of je nieuwe kleding. Misschien wat spannend, dus daarom leggen we je er graag alles over uit. Onze prijzen zijn inclusief alles, wat betekent dat je niet voor verrassingen komt te staan. Hoewel, misschien wel een strik om je auto bij het gratis afleveren. De prijzen zijn ook lager dan bij de dealer, omdat wij geen showrooms en geen verkopers hebben. Van die kostenbesparing profiteer jij. Een gloednieuwe V90 gaat tot wel 9% goedkoper de deur uit, gebruikte bolides gemiddeld 3%. Over gebruikte V90’s gesproken: die verschijnen pas in onze webshop als onze operationeel manager Johan er uitgebreid naar heeft gekeken. Dat doet hij al 20 jaar, auto’s controleren. En nog steeds is hij er niet op uitgekeken. Maar liefst 31 punten werkt hij zorgvuldig af. Is de conclusie dat hij de V90 met alle vertrouwen aan zijn moeder zou verkopen? Dan durven wij ‘m ook wel in de webshop te zetten. Wil je de V90 eerst in het echt zien voordat je hem bestelt? Geen probleem, op de specifieke pagina zie je waar hij op dit moment staat.

Je V90 van je scherm naar je stoep in 5 dagen

Heb je je V90 besteld? Binnen 5 dagen bezorgen wij ‘m bij je thuis. Of op je werk, als dat beter uitkomt. Dan is het aan jou om je proefrit te rijden. Bevalt de V90? Dan zetten we hem gelijk op jouw naam. Goed om te weten: je hebt altijd een bedenktermijn van 14 dagen. Bedenk je binnen twee weken dat jullie geen match zijn? Dan komen wij je V90 gewoon weer ophalen. Je krijgt het volledige aankoopbedrag gewoon terug. Over krijgen gesproken: koop je een tweedehands V90? Dan krijg je een jaar BOVAG-garantie, vijf APK’s, een jaar pechhulp en een onderhoudsbeurt van ons.

Onze andere Volvo-modellen