Volvo Volvo XC40

Populair en veilig

De mini-SUV’s werden steeds populairder en Volvo kon natuurlijk niet achterblijven. Dat probeerden ze langere tijd, maar in 2018 gingen ze toch overstag en lanceerden ze de Volvo XC40. Volledig op nieuw platform en daarmee de allereerste compacte SUV van het Zweedse merk. Een gouden zet, want de bolide is zo populair dat Volvo de productie al na een paar maanden moet versnellen. Dat de XC40 in 2018 de prijs voor Auto van het Jaar won, verbaasde dan ook niemand. De XC40 kreeg ook de vijf sterren en een topscore bij de EuroNCAP tests. De XC40 is daarmee een van de veiligste wagens op de weg.

Ook veilig: je Volvo XC40 online bestellen

Je nieuwe auto kopen is altijd wel spannend. Of het nu een gloednieuwe of gebruikte XC40 is. Blijkt het wel echt dé auto voor jou te zijn? Is de verkoper wel betrouwbaar? Bij auto.nl koop je een goede auto op een veilige (en makkelijke) manier. Onze Johan controleert namelijk al onze auto’s voordat ze in de webshop verschijnen. Pas als de XC40 door hem helemaal is goedgekeurd, durven wij hem aan jou te verkopen. En we beloven je: je rijdt 15.000 kilometer zonder onderhoud. Is er ooit wel iets met je XC40 aan de hand? De deuren van meer dan 100 van onze servicecentra — verspreid over heel Nederland — staan wagenwijd voor je open.

Houd je de deurbel in de gaten?

Heb je je XC40 besteld? We maken een afspraak met je om je auto te bezorgen. Op je werk, bij je thuis — het maakt ons niet uit, als het maar in Nederland is. Zodra we met je XC40 voor de deur staan, is het aan jou om een proefrit te maken. Bevalt ‘ie net zo goed als dat je hoopte? Te gek, dan zetten we ‘m meteen op jouw naam. En dan heb je nog 14 dagen voordat de deal helemaal definitief is. Bedenk je je binnen 2 weken? Laat het ons weten, dan halen we je XC40 gewoon weer bij je op. En het aankoopbedrag krijg je uiteraard netjes terug.