Volvo Volvo XC60

Een hit

De XC60 is de mid-size SUV van het Zweedse merk. Volgens eigen zeggen prachtig vormgegeven, boordevol innovatieve technologie en een chassis dat comfort en controle biedt. Het bleek daadwerkelijk een hit — sinds de introductie in 2009 is de XC60 gedurende de hele productieperiode het bestverkochte model voor Volvo gebleken. Qua uiterlijk is de bolide een mix van meerdere Volvo-modellen. Zoals bijvoorbeeld het SUV-uiterlijk van de XC90 en de achterklep van de C30. De XC90 werd in 2018 uitgeroepen tot World Car of the Year, wat niet gek is voor een auto die zo ruim, comfortabel, stijlvol en veilig is. Liever geen Volvo? Dan heb je nog meer mooie opties: de BMW X3, Audi Q5, Land Rover Discovery Sport en Mercedes-Benz GLC.

Je droomauto zo van je scherm naar je stoep

auto.nl maakt het mogelijk: je droomauto eenvoudig online kopen. Met hetzelfde gemak waarmee je een pizza bestelt. We zetten je XC60 zo bij je op de stoep, zonder dat je daar leveringskosten voor betaalt. En ja, natuurlijk, we snappen dat je XC60 online kopen een beetje spannend is. Daarom hebben we een open en transparante werkwijze. Zoals die prijzen op onze website, die zijn inclusief alles. Geen addertjes onder het gras. Die prijzen zijn ook nog eens laag: gebruikte auto’s zijn gemiddeld 3% goedkoper en nieuwe bolides gaan tot wel 9% goedkoper de deur uit. Staan we op je stoep, dan maak je een uitgebreide proefrit. Sterker nog: die proefrit duurt eigenlijk 14 dagen. Als je binnen twee weken beslist dat de Volvo XC60 niet helemaal aan je wensen voldoet, dan halen wij hem gewoon weer bij je op. Je krijgt het volledige aankoopbedrag netjes teruggestort.

Volvo XC60: tweedehands en nieuw

Een tweedehands auto kopen is altijd net wat spannender dan een gloednieuwe. Want hoe weet je of het een betrouwbare bolide is? Nou, dat heeft onze Johan uitvoerig getest. Hij bekijkt alle auto’s op 31 punten en pas als hij alles goedkeurt, zetten wij de auto in de webshop. Zodat wij je kunnen beloven dat je 15.000 kilometer rijdt zonder onderhoud. Dan krijg je van ons ook nog eens een jaar BOVAG-garantie, vijf APK’s, een jaar pechhulp en een onderhoudsbeurt cadeau.