Volvo Volvo XC90

Hier kan je alle kanten mee op

De allereerste SUV van Volvo: de XC90. In 2002 kwam hij op de markt en sindsdien is de bolide daar ook niet meer weg te denken. Autoliefhebbers bleken gek op de auto — het is één van de bestverkochte modellen van Volvo. Volgens Volvo is het een veilige auto. Leuk om te weten: sinds 2018 rijden er op sommige plaatsen ook XC90’s rond die dienst doen als ambulance. In 2003 won de XC90 de prijs voor North American Truck of the Year, weliswaar voor SUV van het jaar. Een mooie bolide, waar je letterlijk en figuurlijk alle kanten mee op kan. Directe concurrenten? De BMW X5, Mercedes-Benz M-Klasse en de Volkswagen Touareg.

Beste Volvo, beste service

Mensen die voor het beste model auto kiezen, kiezen vaak ook voor de beste service. En die bieden wij je, bij auto.nl. Bij ons koop je je auto namelijk gewoon online. Dat betekent dat je niet van je bank af hoeft, dat je zelfs in het geval van een tweedehands bolide zeker weet dat je een betrouwbare auto koopt én dat je nooit te veel betaalt. Wij hebben namelijk geen showrooms. Geen dure verkopers. En dat voordeel berekenen we gewoon aan jou door. Voor gebruikte auto’s betaal je tot wel 3% minder en een gloednieuwe XC90 is tot wel 9% goedkoper. Dan nog het stukje betrouwbaarheid. Onze Johan is operationeel manager. Al 20 jaar. Hij bekijkt alle occasions op maar liefst 31 punten en pas als álles piekfijn in orde is, zetten wij de XC90 in de webshop. We doen alles aan om ervoor te zorgen dat jij je eerste 15.000 kilometer heerlijk rijdt, zonder onderhoud.

Binnen 5 dagen bezorgd en niet goed, geld terug

Zodra jij je Volvo XC90 bestelt, nemen wij contact met je op om af te spreken waar en wanneer we je auto leveren. Je maakt een proefrit in je eigen omgeving en beslist of dit echt jouw nieuwe bolide is. Komt ‘ie door de keuring? Mooi, dan zetten we je auto meteen op jouw naam. Maar: zelfs dan zit je nog nergens aan vast. Binnen 14 dagen heb je het recht om de Volvo XC90 kosteloos op te laten halen. We beloven dat we geen lastige vragen stellen, afgezien van waar en wanneer we de auto kunnen halen. En vervolgens krijg jij je volledige aankoopbedrag netjes terug.