Dit is auto.nl

De webshop voor auto’s

Het verhaal van

Kijk, een auto kopen is een serieuze zaak. Het gaat om een flink bedrag en je zit er een tijdje aan vast. Je wilt dus zeker weten dat je de juiste keuze maakt.

Precies daarom bestaat auto.nl. Wij combineren het beste van online en lokaal, om jou compleet te ontzorgen als het om autorijden gaat. Bestellen doe je in de webshop en voor service kan je terecht bij jou om de hoek.

Weg met die gehaaste proefrit van 20 minuten, lang leve de praktijktest in je eigen omgeving. Bestel bij auto.nl en reken af met keuzestress en handjeklap.

Het voordeel van

De dealer
RondsurfenRondrijden
Transparante totaalprijsIngewikkelde onderhandeling
2 weken uitproberen20 minuten proefrit
Gratis thuisbezorgdZelf moeten ophalen
Servicepunten door het hele landService op slechts 1 locatie
Onze klanten geven ons een 9,2 op basis van 653 beoordelingen

Jaap Cuperus

General Manager

Iedere clubje enthousiastelingen heeft een persoon nodig die ervoor zorgt dat iedereen dezelfde kant op rent. En het liefste iemand met veel ervaring. Daarom hebben wij Jaap. Jaap heeft super veel ervaring. En Jaap dekt onze rug. Daardoor kan iedereen bij auto.nl heerlijk onbezorgd werken. En dat zie je dan weer terug in onze hoge klanttevredenheid.

Joe Duine

Operationeel medewerker

Joe is een horecaman, en dat merk je! Altijd een oprechte glimlach, écht interesse in mensen en niets is hem te veel om te zorgen dat onze klanten de auto op tijd en perfect afgeleverd krijgen. Joe maakt offline waar, wat we online beloven. En dat wordt beloond met gemiddeld een 9,3 voor klanttevredenheid. Lekker bezig Joe!

Johan Dekkers

Operationeel Manager

Johan zorgt voor het allerbeste aanbod van Nederland op auto.nl. Als hij het zijn eigen moeder niet zou verkopen, komt het ook niet online. Johan is namelijk pas gelukkig als jij dat ook bent. Dat hij daarbij ondanks zijn 36 jaar al 40 jaar ervaring heeft, geeft je vast ook een goed gevoel. “Het komt goed“ is zijn levensmotto. Johan fixt alles, altijd.

Kikki

Cheffin Klantengeluk

Als je een duo moet vormen op de klantenservice met Nikki en er komt een sollicitatie binnen van Kikki, dan hoef je niet lang na te denken. Voor ons was dit qua naam meteen een match. En als zij dan ook nog eens boordevol ambitie zit en ieder dag opstaat om klanten blij te willen maken... Dan is er maar 1 plek waar je je loopbaan kan starten. Bij auto.nl!

Mats Roelofs

UX/UI designer

Mats is van de plaatjes. In zijn vrije tijd draait hij deze op feestjes en bij auto.nl doet hij alles met plaatjes. Alles waar een logo van auto.nl op staat, daar vindt Mats iets van. Mats is onze super designer en zorgt er voor dat de website er super strak uitziet én ook nog eens logisch werkt. Less is more, toch Mats?

Nikki

Cheffin Klantengeluk

Cheffin Klantengeluk is Nikki. Geen cheffin omdat ze de baas speelt maar gewoon omdat ze haar job echt cheft. Als je niet gelukkig wordt van contact met Nikki heb je grotere problemen dan wij op kunnen lossen ;). Nikki rust namelijk niet voordat jij het allerbeste advies hebt gekregen of gewoon een duidelijk antwoord op je vraag.

Olivier Oort

Online Marketeer

Olivier, Ollie voor intimi, doet eigenlijk alles op het gebied van data en online marketing. Zie je na dit bezoekje ineens heel veel reclames van auto.nl? Dat is Olivier. Diepgravende analyses in bakken met data vindt hij heerlijk en daardoor weet hij precies wat jij wilt zien op onze website. Laat Ollie maar schuiven.

Paul van Lent

Product Owner

Paul houdt van auto's. Maar nog meer van goed werkende websites. Niets vindt hij vervelender dan een webshop die niet soepel en makkelijk werkt. Daarom zorgt hij ervoor dat auto.nl de fijnste webshop is om je auto te kopen. Daar gebruikt hij termen voor als scrum, sprinten en backlog. Klinkt goed toch?

Samir Boulema

Backend developer

Iedereen heeft wel een beeld bij back-end developers. Het liefst zitten ze achterin in een hoekje code te kloppen en als ze al menselijk contact willen dan is het via de chat. Maar wij hebben Samir. Samir praat juist heel graag met mensen én legt heel goed uit wát hij maakt. Naast het brouwen van code, brouwt Samir ook zijn eigen bier. Hoe tof is dat.

Stephanie

Cheffin klantgeluk

Stephanie helpt ons uit de brand wanneer Nikki en Kikki een dagje vrij zijn. En daar zijn wij super blij mee. Ondanks dat zij graag liever op een motor rijdt, weet ze ook veel van auto's én nog meer van klantengeluk. Wij laten onze klanten dan ook met een gerust hart achter in de goede handen van Stephanie. Onze heldin.

Wim Jurriaans

Frontend developer

Wim is onze nieuwste aanwinst. En ook direct onze oudste. Met een paar eeuwen aan development ervaring, kan het niet anders dan dat auto.nl de allerbeste webshop voor auto's blijft. Daarnaast is hij niet alleen goed met een toetsenbord, maar ook met gereedschap in en rond zijn huis. Handige jongen hoor die Wim.

Onderdeel van

Auto.nl is onderdeel van Louwman Group, een van de belangrijkste ondernemingen in de Nederlandse autosector. Superhandig, want zo hebben we toegang tot een schat aan kennis en ervaring op het gebied van auto’s.

Het proces van

1

Aanbod

We selecteren de beste auto’s uit het aanbod van aangesloten dealers en checken ze zorgvuldig.
2

Bestelling

Je bestelt je nieuwe auto online, uiteraard inclusief al onze goede voorwaarden.
3

Levering

We leveren je nieuwe auto gratis bij je thuis of ergens anders. Een inruiler kunnen we meteen meenemen.
4

Bedenktermijn

Na de levering heb je een 14 dagen bedenktermijn. Niet goed? Dan halen we de auto zonder gedoe gewoon weer bij je op.

De vragen van

Jou. We willen weten wat je denkt. Twijfel je welke auto het beste bij je past? Is dit je eerste ervaring met online een auto bestellen? Wat kunnen we voor je doen? Laat het ons weten.

Beveiligd met reCAPTCHA Privacyvoorwaarden

Contactgegevens auto.nl B.V.

Bedrijfsadres
Pieter Braaijweg 8
1114 AJ, Amsterdam
Postadres
Pieter Braaijweg 8
1114 AJ, Amsterdam
Telefoonnummer
Kamer van Koophandel
51060388
B.T.W.-nummer
NL 823070360.B01

auto.nl B.V. is onderdeel van de Louwman Group, gevestigd op Donau 34, 2491 BA, Den Haag