Het verhaal achter auto.nl

Je auto online kopen én rijden zonder gedoe.

Wij maken het kopen van een auto makkelijk voor iedereen.

Een auto kopen met het gemak waarmee je een nieuwe spijkerbroek bestelt. Met dat uitgangspunt is auto.nl sinds 2010 hard aan het werk om de automarkt transparanter, makkelijker en vooral leuker te maken.

Wij werken met een klein team vanuit Amsterdam samen met een landelijk netwerk van 138 servicecentra aan een compleet nieuwe manier van auto’s kopen.

We hebben geen showroom, geen verkopers en geen demo auto’s. In plaats daarvan gebruiken wij data, 360 graden fotografie en een virtuele proefrit om je online een zo goed mogelijk beeld te geven van de auto’s die we aanbieden. Zelfs verschillende auto’s met elkaar vergelijken doe je gewoon achter je computer. Met als kers op de taart een proefrit van 14 dagen, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze hebt gemaakt.

We willen je zo goed mogelijk informeren en jij bent onze graadmeter. We horen het graag als je denkt dat het beter kan. Bel of mail ons met vragen en opmerkingen, want pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook.

Wij zijn onderdeel van de Louwman Group.

Als onderdeel van de Louwman Group heeft auto.nl toegang tot een schat aan kennis en ervaring op het gebied van automotive. De Louwman Group begon in 1923 als familiebedrijf, startte niet veel later met de import van Dodge uit Amerika, en is anno 2017 één van de belangrijkste ondernemingen in de Nederlandse autosector.

Samen met het netwerk van dealers die vallen onder de Louwman Group, zoals Van Dorst Automotive, Rüttchen Automotive en Blauwendaal, biedt auto.nl niet alleen een breed scala aan nieuwe en gebruikte auto’s aan, maar ook uitgebreide service, garantie en private lease mogelijkheden.

“Wij zien dat de wensen van een deel van onze klanten veranderen. Zij zijn op zoek naar een makkelijke, veilige en transparante manier om auto's te kopen. Daar spelen we met auto.nl op in.”- Eric Louwman, President Louwman Group

75

Dealervestigingen

2125

Werknemers

22342

Auto’s verkocht per jaar

94

Aantal jaren actief

Wist je dat er een kilometer draad in een auto ligt?- Johan Dekkers

De mensen achter auto.nl

wesley de kruijff

wesley de kruijff

eindchef creativiteit

wesley is de merkbewaker van auto.nl. hij is groot fan van transparantie – en principieel tegen het gebruik van HoOfdLettErs. zijn beste ideeën ontstaan tijdens een wielrensessie in de polder. het liefst met de wind in de rug, maar een beetje tegenwind gaat hij ook lekker op.

Martijn Bovée

Martijn Bovée

General Manager

Martijn is een voetbalman, een automan en een doorzetter, man. ‘Yes we can’ is zo’n beetje zijn levensmotto en treuzelen zit niet in zijn DNA. Hij leeft het leven zoals een auto zonder achteruit: altijd doorgaan.

Johan Dekkers

Johan Dekkers

Sleutelpersoon

Johan wordt heel gelukkig van auto's die herrie maken. Is net zo degelijk als een Toyota: niet kapot te krijgen en lekker toegankelijk. Hij zorgt ervoor dat onze beloftes waargemaakt worden, en dat zijn er nogal wat. Hij zit vol met fun facts over auto's en filosofie.

Sander Holleman

Sander Holleman

Chef klantengeluk

Sander is de jongste telg van de auto.nl familie en de gelukkigste bijrijder van Nederland. Hij fietste van z'n bijbaan bij Peugeot naar een stage bij auto.nl en is stiekem nooit meer weggegaan. Hij is een mensenmens in de zesde versnelling en z'n 'What you see, what you get' credo stelt nooit teleur.

Prawish Oemraw

Prawish Oemraw

Hoofd klantblijdschap

Prawish is nog net niet geboren op de achterbank van de Mercedes van zijn vader. Als kind werd zijn moeder al gek van hem, alles was auto’s. Als je belt is de kans groot dat je Prawish aan de lijn krijgt, en daar is hij maar wat blij om, want dan kan hij het weer hebben over zijn favoriete onderwerp: auto's.

Arvid Delsman

Arvid Delsman

Glimlach manager

Onze vriendelijke Arvid is als een Toyota Prius: iedereen kan ermee overweg en hij maakt de wereld een stukje beter. Heeft een voorliefde voor klassiekers en ziet het leven net als zijn eerste Volkswagen Lupo: een ontwikkeling met hoogte- en dieptepunten. Is zo betrouwbaar als een Volvo V70.