Over Auto.NL

Lees meer over hoe wij de informatie bieden die je nodig hebt bij de keuze van je volgende auto.

Wij geloven dat we de automarkt transparanter, duidelijker en veel leuker kunnen maken.

Of je nu bezig bent met het zoeken van je volgende auto, op het punt staat er een aan te schaffen óf dat je al vrolijk gebruikt maakt van een heilige koe.

Want waar vind je objectieve en duidelijke informatie? Wie adviseert je objectief als je twijfelt tussen 2 of 3 auto’s? Wie kan je helpen met de juiste keuze tussen een gebruikte auto kopen waar de kop vanaf is of een nieuwe private leasen? Wie vertelt je dat je je huidige auto beter 'op' kan rijden of je kan aanbieden deze van je te kopen zodat jij toch die ‘ene’ kan kopen? En waar betaal je allemaal voor zodra je een auto koopt, least of financieert?

De kern van auto.nl is dat al deze informatie toegankelijk is én begrijpelijk. En dat je goed de verschillen en overeenkomsten tussen auto’s kan bekijken. Dat doe je gewoon thuis. En als je liever iemand hebt die je daar persoonlijk bij kan helpen, kan je de hulp van onze helden/specialisten/kenners inschakelen, wanneer jij dat wil.

We hebben geen showroom, autoverkopers en demoauto’s. Met autonieuws, rijtesten, fotoreportages en 1 op 1 hulp proberen we je online een zo goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden die je hebt.

Jij bent onze graadmeter. We willen jou zo goed mogelijk informeren en ook van jou horen als jij denkt dat het beter kan, of waar wij ons in kunnen verbeteren. Pas als jij tevreden bent, dan zijn wij dat ook. Eerder niet.

auto.nl work in progress auto.nl work in progress auto.nl work in progress auto.nl work in progress

Belangrijke Statistieken

Van start gegaan: 2011
Regels code geschreven: 46.853, 78.732, 85.765
Liters koffie gedronken: 187
Post-its geplakt: 1.946
Series besproken: 17
Aces geslagen: 314

Locaties

Hoofdkantoor - Amsterdam, Pieter Braaijweg 8, 1114 AJ Amsterdam Customerservice - Den Haag, Donau 34, 2491 ZA Den Haag